search

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

Σήμερα φτιάχνουμε ένα γιαουρτογλυκό σοκολατένιο με πραλίνα φουντουκιού! Πανεύκολο και πάρα πολύ γρήγορο στην εκτέλεση με 4 μόλις υλικά.

Η ελαφρώς όξινη γεύση του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την πραλίνα δίνει μια πολύ απολαυστική ισορροπία χωρίς να είναι πολύ γλυκό.

Διάβασε επίσης

Δες εδώ το βίντεο

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαββατοκύριακο στο σπίτι; Σου έχω την πιο εύκολη σοκολατένια συνταγή για γιαουρτογλυκό με πραλίνα, ελαφρύ και γρήγορο με 4 Μόνο υλικά ❤️ Τα χτυπάς όλα σε ένα μπολ κια παγώνεις στο ψυγείο! Τόσο απλά ❤️ Διάβασε αναλυτικά τα Υλικά και την Εκτέλεση στο coolartisan.gr . . . . . . . . . pic by @photobird95 #συνταγη #greekfoodblog #greekfoodblogger #coolartisan #foodgasm #feedfeed #yummy #tastespotting #thekitchn #foodblog #followall #followalways #menwithcuisines #instalike #likeforlike #gloobyfood #cnTravelerEats #ThanksTasty #homecooked #buzzfeast #homecooking @foodblogfeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriel Nikolaidis (@gabnikolaidis) στις



Υλικά

  • 300 γρ κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ πραλίνα φουντουκιού
  • 500 γρ γιαούρτι
  • 15 μπισκότα (τύπου digestive)

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί
  • Προσθέτουμε την πραλίνα και το γιαούρτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα
  • Τοποθετούμε 5 μπισκότα σε ένα τσέρκι με αποσπώμενα τοιχώματα με διάμετρο 18 εκ.
  • Έπειτα προσθέτουμε το 1/3 της κρέμας
  • Προσθέτουμε ακόμα 5 μπισκότα και το επομενο 1/3 της κρέμα
  • Επαναλαμβάνουμε και με τα τελευταία μπισκότα και το υπόλοιπο της κρέμα
  • Τέλος, χτυπάμε ελαφρά το τσέρκι στον πάγκο της κουζίνας
  • Παγώνουμε καλά στο ψυγείο για μια νύχτα
  • Προαιρετικά διακοσμούμε με λιωμένη κουβερτούρα και σερβίρουμε
Cool Artisan