Λατρεύω τη γεύση του ψημένου μήλου, τη φυσική γλυκύτητα του και τον τρόπο που λιώνει δίνοντας την αίσθηση μια βελούδινης “μαρμελάδας”. Συνδυάζω κόκκινα με πράσινα μήλα, συνδυάζοντας έτσι τη γλυκιά με την πιο όξινη γεύση. Ενισχύω θρεπτικά το apple crumble προσθέτοντας το ποτό Βρώμη, Μήλο & Εδώδιμες Ίνες από τη Herbalife Nutrition.
Οι εδώδιμες ίνες είναι απαραίτητες για την πέψη. Ωστόσο, ο μέσος άνθρωπος δεν καταναλώνει την ημερήσιας προσλαμβόμενης ποσότητας , η οποία είναι 25-30g εδώδιμων ινών που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Το ποτό Βρώμη, Μήλο & Εδώδιμες Ίνες από τη Herbalife Nutrition είναι ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη εδώδιμων ινών για να υποστηρίξει την υγιή πέψη. * Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα διαλυτών και αδιάλυτων εδώδιμων ινών, χωρίς προσθήκη ζάχαρη και χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες.
Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30 γρ. βρώμη
- 40 γρ. (~6 scoops) Βρώμη, Μήλο & Εδώδιμες Ίνες από τη Herbalife Nutrition.
- 80 γρ ξηροί καρποί
- 40 γρ. μαύρη ζάχαρη (ή ζάχαρη καρύδας)
- 1 κτσ κανέλα
- 6 μήλα (3 κόκκινα - 3 πράσινα)
- 1 κτσ βούτυρο για το ταψί
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μήλα, τα ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
- Κόβουμε τα μήλα σε φέτες
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί 20x30 εκ.
- Αραδιάζουμε τα μήλα
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλεύρι τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και Βρώμη, Μήλο & Εδώδιμες Ίνες από τη Herbalife Nutrition.
- Δουλεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνεται συμπαγές, σαν νωπή άμμος
- Προσθέτουμε το μίγμα πάνω από τα μήλα και το απλώνουμε με μια σπάτουλα
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά
- Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρουμε