search

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ 3 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ

Σήμερα φτιάχνουμε μια super υγιεινή συνταγή για πρωινό: μπισκότα με αμύγδαλο και ταχίνι! Θα χρειαστείς λιγότερο από 5 λεπτά να τα φτιάξεις και άλλα 7 λεπτά στο φούρνο. Τόσο απλά.

Δες τη συνταγή σε βίντεο βήμα βήμα στα highlights μου με ένα κλικ στο instagram.com/gabnikolaidis

Διάβασε Επίσης:



Υλικά

  • 200 γρ. αμύγδαλα
  • 220 γρ. ταχίνι
  • 80 γρ. σιρόπι σφενδάμου

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα blender πρώτα τα αμύγδαλα και τα χτυπάμε καλά μέχρι να είναι λεπτοκομμένα
  • Έπειτα προσθέτουμε το ταχίνι και το σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι) και χτυπάμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια συμπαγής ζύμη
  • Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη, τις πλάθουμε σε μπαλάκια και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα
  • Ψήνουμε στους 180°C για 8 λεπτά
  • Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου
  • Προαιρετικά διακοσμούμε με λιωμένη κουβερτούρα
Cool Artisan