Σήμερα φτιάχνουμε μια super υγιεινή συνταγή για πρωινό: μπισκότα με αμύγδαλο και ταχίνι! Θα χρειαστείς λιγότερο από 5 λεπτά να τα φτιάξεις και άλλα 7 λεπτά στο φούρνο. Τόσο απλά.
Δες τη συνταγή σε βίντεο βήμα βήμα στα highlights μου με ένα κλικ στο instagram.com/gabnikolaidis
Διάβασε Επίσης:
Υλικά
- 200 γρ. αμύγδαλα
- 220 γρ. ταχίνι
- 80 γρ. σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα blender πρώτα τα αμύγδαλα και τα χτυπάμε καλά μέχρι να είναι λεπτοκομμένα
- Έπειτα προσθέτουμε το ταχίνι και το σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι) και χτυπάμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια συμπαγής ζύμη
- Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη, τις πλάθουμε σε μπαλάκια και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα
- Ψήνουμε στους 180°C για 8 λεπτά
- Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου
- Προαιρετικά διακοσμούμε με λιωμένη κουβερτούρα