search

Ατομικό κέικ espresso – φυστικοβούτυρο σε 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων

Ήξερες ότι μπορείς να μετατρέψεις τον πρωινό σου καφέ σε κέικ σε 1 μόνο λεπτό; Απλά προσθέτεις μερικά απλά υλικά, ανακατεύεις και ψήνεις στο φούρνο μικροκυμάτων.

Χρησιμοποιώ καφέ από ολόκληρους κόκκους απο τη LAVAZZA, και συγκεκριμένα τον Espresso LAVAZZA Qualità Rossa που είναι ο αγαπημένος καφές των Ιταλών για πάνω από 50 χρόνια με καταγωγή από το Τορίνο.



Υλικά

  • Ένα διπλό espresso LAVAZZA Qualità Rossa (70 ml)
  • 1 κτσ φυστικοβούτυρο
  • 2 κτσ μέλι
  • 2 κτσ φαρίνα βρώμης (αν έχουμε απλό αλεύρι βρώμης προσθέτουμε κι 1/4 κτγ baking powder)
  • 1 αυγό (χτυπημένο)
  • 1 κτσ σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Φτιάχνουμε ένα διπλό espresso LAVAZZA Qualità Rossa
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην κούπα.
  • Ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε στο φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 1 λεπτό.
  • Απολαμβάνουμε απευθείας με τον καφέ
Cool Artisan