Ήξερες ότι μπορείς να μετατρέψεις τον πρωινό σου καφέ σε κέικ σε 1 μόνο λεπτό; Απλά προσθέτεις μερικά απλά υλικά, ανακατεύεις και ψήνεις στο φούρνο μικροκυμάτων.
Χρησιμοποιώ καφέ από ολόκληρους κόκκους απο τη LAVAZZA, και συγκεκριμένα τον Espresso LAVAZZA Qualità Rossa που είναι ο αγαπημένος καφές των Ιταλών για πάνω από 50 χρόνια με καταγωγή από το Τορίνο.
Υλικά
- Ένα διπλό espresso LAVAZZA Qualità Rossa (70 ml)
- 1 κτσ φυστικοβούτυρο
- 2 κτσ μέλι
- 2 κτσ φαρίνα βρώμης (αν έχουμε απλό αλεύρι βρώμης προσθέτουμε κι 1/4 κτγ baking powder)
- 1 αυγό (χτυπημένο)
- 1 κτσ σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε ένα διπλό espresso LAVAZZA Qualità Rossa
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην κούπα.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε στο φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 1 λεπτό.
- Απολαμβάνουμε απευθείας με τον καφέ