Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για νέα ξεκινήματα. Και αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όσες και όσους είναι στα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Αλλά και όσες και όσους εντρύφησαν πρώτα σε «προχωρημένες» συνταγές, παρακάμπτοντας τις «βάσεις».
Κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δεις τη συνταγή!
Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ HEALTHY ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΗ ΤΑΡΤΑ (PÂTE BRISÉE)