search

Μακαρονοσαλάτα με ρόδι και κουκουνάρι

Το ρόδι και το κουκουνάρι είναι τα δύο υλικά που θα δώσουν εορταστικό τόνο στο τραπέζι σου. Δεν χρειάζεται να περιμένεις το ρεβεγιόν για να φτιάξεις αυτή τη μακαρονοσαλάτα! Είναι τέλεια και για ένα γρήγορο dinner κάθε βράδυ που γυρνάς σπίτι και θες να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Η μουσταρδομαγιονέζα Condito ταιριάζει τέλεια με το προσούτο και “τρυπώνει” στις πτυχώσεις που έχει το τριβελάκι δίνοντας έξτρα πόντους απόλαυσης σε κάθε μπουκιά.

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 200 γρ. ζυμαρικά, τύπου τριβελάκι
  • 100 γρ. μουσταρδομαγιονέζα Condito
  • 40 40 γρ. κουκουνάρι
  • 100 γρ. ρόδι
  • 150 γρ. παρμεζάνα, σε λεπτές φέτες
  • 5 φέτες προσούτο
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κτγ πάπρικα καπνιστή
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σε άφθονα αλατισμένο νερό.
  • Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κουκουνάρι για 1-2 λεπτά να πάρει ελαφρώς χρώμα.
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη μουσταρδομαγιονέζα Condito.
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το προσούτο.
  • Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
  • Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τέλος γαρνίζουμε με το προσούτο, λίγο ρόδι και λίγο κουκουνάρι.
Cool Artisan