Το μενού της 25ης Μαρτίου είναι γεμάτο από θαλασσινά και πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Ελληνικές γεύσεις που αγαπάς. Μπορεί ο μπακαλιάρος και η σκορδαλιά να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι φέτος δεν μπορείς να παίξεις με τα θαλασσινά σου και να ετοιμάσεις κάτι πιο μοντέρνο, όπως οι συνταγές που σου προτείνω σήμερα!
Κάνε κλικ πάνω στον τίτλο της κάθε συνταγής για να την διαβάσεις
Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με πατάτα και άνηθο
Φιλέτο τσιπούρα με πατατοσαλάτα
Σολομός στο φούρνο με φασολάκια και πατάτες
Τσιπούρα με χυλοπίτες και λαχανικά
Μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι και θυμάρι