Το «My Greek Taverna» είναι ένα νέο βιβλίο μαγειρικής, που συγκεντρώνει τις πιο γνωστές και αγαπημένες ελληνικές συνταγές, αυτές που εμείς τόσο δεδομένα και δικαιωματικά απολαμβάνουμε σε κάθε συνοικιακή ή παραθαλάσσια, κοσμική ή απόμερη ταβέρνα, αλλά πάντοτε αποτελούν ένα μικρό «θαύμα» για τους επισκέπτες στη χώρα μας, από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το «My Greek Taverna» της Ιωάννας Παυλάκη και του μάγειρα Μάκη Γεωργιάδη είναι το συμπυκνωμένο σύμπαν της ελληνικής γαστρονομίας, με 100% ελληνικά πιάτα, που «σερβίρονται» στην αγγλική γλώσσα.Ένα νόστιμο σουβενίρ, που μυρίζει Ελλάδα. Ένα
ξεχωριστό δώρο για τους αγαπημένους σας.
Το «My Greek Taverna»… στρώνει το τραπέζι με όλες τις ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις και αναδεικνύει τις αξίες της φιλοξενίας και της γενναιοδωρίας που χαρακτηρίζουν πάνω απ’ όλα κάθε ελληνικό τραπέζι.
Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες, σαλάτες, πίτες, λαδερά, θαλασσινά, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και, φυσικά, παραδοσιακά γλυκά: 65 ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, με οδηγίες βήμα βήμα, για σίγουρη επιτυχία, αλλά και vegan/gluten-free επιλογές. Τα πιάτα συνοδεύονται με κρασί, ούζο και τσίπουρο, αφού με κάθε ευκαιρία σηκώνουμε τα
ποτήρια και πίνουμε «στην υγειά μας».
Επίσης, στο βιβλίο θα βρείτε χαρακτηριστικές ελληνικές εκφράσεις που συνδέονται με το ελληνικό φαγητό, ενώ οι φωτογραφίες θα σας ανοίξουν πραγματικά την όρεξη!
Το «My Greek Taverna» φιλοδοξεί να γίνει μια νόστιμη ανάμνηση της Ελλάδας. Μια ανάμνηση που θα ξαναζωντανεύει κάθε φορά που θα ανοίγετε το βιβλίο, θα μαγειρεύετε κάτι ελληνικό και θα το μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια έκδοση όμορφη, μοντέρνα, πρακτική, ιδανική για δώρο, που δεν πρέπει να λείπει από τις αποσκευές σας.
Αναζητήστε το «Μy Greek Taverna» από τις εκδόσεις Πεδίο στα κεντρικά βιβλιοπωλεία, σε σημεία ξενόγλωσσου Τύπου, στα αεροδρόμια και σε επιλεγμένα Greek concept stores.
Ακολουθήστε τo «Μy Greek Taverna» και στα social media Facebook: @mygreektaverna.gr και Instagram: mygreektavernagr.
Η μαγειρική δεν σταματά ποτέ!
Η Ιωάννα Παυλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως
είναι από τη Λέσβο και συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα Μυτιλήνη,
όπου περνούσε σαν παιδί όλα της τα καλοκαίρια. Έχει μια πετυχημένη
διαδρομή στον τομέα του marketing στον χώρο των εκδόσεων. Αγαπά
τη θάλασσα, τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Το πάθος της είναι να κάνει
πραγματικότητα μικρές ιδέες. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις περιπέτειες
της ζωής της στο Instagram @fishpavlaki.
Ο Μάκης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε μια
οικογένεια με μακρά παράδοση στο μαγείρεμα, καθώς ο παππούς
του ήταν διάσημος σεφ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο Μάκης έχει
συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους σεφ στην Ελλάδα και
οι συνταγές του δημοσιεύονται σε περιοδικά μαγειρικής. Έχει γράψει
πολλά βιβλία μαγειρικής και έχει επίσης μια επιτυχημένη εταιρεία
catering.
Καλά μαγειρέματα!