Υλικά
100 γρ. γραβιέρα
100 γρ. edam
100 γρ. φέτα
2 αυγά
100 ml γάλα
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κολοκύθι κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το κομμένο κολοκύθι, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά.Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα περιχύνουμε στα τυρία. Στήνουμε το μείγμα τυριών πάνω στην ζύμη και επάνω αραδιάζουμε τα κολοκύθια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.