Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χάσω τα κιλά του χειμώνα πριν τα πρώτα μπάνια, προσθέτω χρώμα στο πιάτο μου. Κάπου διάβασα ότι είναι ένα καλό τρικ για να ξεγελάσεις τον οργανισμό. #not
Υλικά για την γέμιση
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. mozzarella για πίτσα
100 γρ. gouda
2 αυγά
100 ml γάλα
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 χρωματιστές πιπεριές (ολόκληρες ή κομμένες σε ροδέλες)
Χρωματιστά ντοματίνια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα λαχανικά, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα περιχύνουμε στα τυριά. Στήνουμε το μείγμα τυριών πάνω στην ζύμη και επάνω αραδιάζουμε τα λαχανικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.