search

Ανοιξιάτικη τάρτα με ντοματίνια και πιπεριές

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χάσω τα κιλά του χειμώνα πριν τα πρώτα μπάνια, προσθέτω χρώμα στο πιάτο μου. Κάπου διάβασα ότι είναι ένα καλό τρικ για να ξεγελάσεις τον οργανισμό. #not

Spring tart with cherry tomatoes and peppers, recipe, τάρτα, συνταγή, πιπεριές, ντοματίνια, πολύχρωμα, τυρί, ζύμη τάρτας, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Υλικά για την γέμιση

100 γρ. ανθότυρο
100 γρ.  mozzarella για πίτσα
100 γρ. gouda
2 αυγά
100 ml γάλα
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 χρωματιστές πιπεριές (ολόκληρες ή κομμένες σε ροδέλες)
Χρωματιστά ντοματίνια

Spring tart with cherry tomatoes and peppers, recipe, τάρτα, συνταγή, πιπεριές, ντοματίνια, πολύχρωμα, τυρί, ζύμη τάρτας, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα λαχανικά, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα περιχύνουμε στα τυριά. Στήνουμε το μείγμα τυριών πάνω στην ζύμη και επάνω αραδιάζουμε τα λαχανικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.

Spring tart with cherry tomatoes and peppers, recipe, τάρτα, συνταγή, πιπεριές, ντοματίνια, πολύχρωμα, τυρί, ζύμη τάρτας, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

 



Cool Artisan