search

Που θα φας τα καλύτερα Αυγά Bennedict της πόλης;

%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ac-%ce%bc%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%cf%8c

Πρωινό Κυριακής και ζούμε το πρώτο αληθινό, χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο της σεζόν. Η θερμοκρασία κάνει βουτιά και η βροχή δε σταματάει ούτε λεπτό. Έτσι αποφασίζουμε να κινηθούμε προς τα βόρεια για το καθιερωμένο brunch. Προορισμός η Κηφισιά που όταν βρέχει μου θυμίζει παντα το Λονδίνο #emojiπουκλαίει.

Έτσι φτάνουμε πάλι στην πόρτα του αγαπημένου Rakkan, που τις Κυριακές (και τα Σάββατα) βάζει την ευρωπαϊκή του φορεσιά και μας υποδέχται με τα πιο λιγουρευτικά αυγά (και burger) της πόλης.

Ο Chef de cuisine Γιάννης Σιμωτάς έχει επιμεληθεί το a la carte Brunch Menu και δημιουργεί τα πιο νίόστιμα Αυγά Μπένεντικτ της Αθήνας με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso (12 ευρώ). Θα λατρέψεις ακόμα τα Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon (9 ευρώ), τα Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw αλλά και το εξαιρετικό Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι. Βέβαια, εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω ποτέ τα Burgers! Προτιμώ το υπέροχα ψημμένο rib eye αλλά από την παρέα άκουσα ότι τόσο το burger κοτόπουλο όσο και το burger σολομού είναι εξαιρετικά.

Στα γλυκά ο chef Γιάννης Καλδάνης έχει δώσει πραγματικά το καλύτερο του εαυτό! Αξίζει να πας μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις το εξωτικό Perouvian Souffle, την Τάρτα Μήλου, τη Μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka ή το Macae chocolate passion!

 

Το Rakkan είναι διάσημο και για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό μην φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις ένα από τα εξαιρετικά είδη τσαγιού που προσφέρονται στο Brunch ή τα τονωτικά smoothies. Εγώ δοκίμασα το smoothie με ανάμικτα φρούτα και μια κουταλιά μέλι!

 

Ιnfo: Rakkan Bar Restaurant
τηλ.: 21 0808 7941
Διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562
Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant
Instagram: @rakkanrestaurant



Cool Artisan