search

Μπρουσκέτα με αχλάδι, κατσικίσιο τυρί και λουκάνικο

 

Pear, goat cheese, sausage, Bruschetta , recipe, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαιδης

Υλικά

1 φρατζόλα ψωμί
200 γρ κατσικίσιο τυρί (ή τυρί κρέμα)
1 λουκάνικο κομμένο διαγώνια σε φέτες
1 αχλάδι
δεντρολίβανο
σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κρέμα μπαλσάμικο

Pear, goat cheese, sausage, Bruschetta , recipe, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαιδης

Εκτέλεση
Κόβουμε τη φρατζόλα σε φέτες πάχους περίπου ενός εκατοστού. Απλώνουμε πάνω το σκόρδο, ρίχνουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Βάζουμε τις φέτες να ψηθούν για 7-8 λεπτά στη σχάρα και τις γυρίζουμε ανα τακτά διαστήματα για να μην καούν. Στην ίδια σχάρα ψήνουμε το λουκάνικο και το αχλάδι κομμένο σε φέτες. Μόλις ψηθούν απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα κατσικίσιο τυρί (ή το τυρί κρέμα) και ξαπλώνουμε τις φέτες του λουκάνικου και του αχλαδιού. Τελειώνουμε με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και κρέμα μπαλσάμικο.



Cool Artisan