search

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ NJV ATHENS PLAZA

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης της, η Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza, αναβαθμίζεται στα υψηλότερα επίπεδα της σύγχρονης αισθητικής, ενώ οι υποδομές της εκσυγχρονίζονται.

Βασικός στόχος του σχεδιασμού της Προεδρικής Σουίτας, ήταν η διαμόρφωση ενός φιλόξενου χώρου, που θα αποτελεί παράλληλα παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης.

Η επιβλητική, πλήρως ανακαινισμένη Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza διαθέτει δύο επίπεδα, παρέχοντας μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και άνεσης. Η θέα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου είναι αφοπλιστική και εκτείνεται από την Ακρόπολη και τη Βουλή, μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού. Η Προεδρική Σουίτα διαθέτει πολυτελές σαλόνι, τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα, κομψά διακοσμημένο καθιστικό και ξεχωριστό ξενώνα. Επιπλωμένη και διακοσμημένη με πρωτότυπα έργα γνωστών καλλιτεχνών, η εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη.

Πολυτέλεια και υψηλή αισθητική

Τα δάπεδα όλων των χώρων επιστρώθηκαν με νέο δρύινο πάτωμα, σε ειδικούς σχηματισμούς, ενώ στα δάπεδα και στους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν νέες μαρμαροστρώσεις σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Οι γκρι–μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με μαρμάρινες, μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό σκηνικό για τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα διάσημων οίκων. Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός με φωτιστικά επώνυμων εταιρειών, οι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους αλλά και η κουρτίνα τύπου wave σε όλο το μήκος των ανοιγμάτων αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα.

Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του σύγχρονου ταξιδιώτη

Εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο μέσω ΚΝΧ. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα μέσω τοπικών διακοπών, με δυνατότητα σεναρίων και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ενώ υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο μέσω tablet (i-Pad) από οποιαδήποτε σημείο του χώρου.

Στο καθιστικό εγκαταστάθηκε σύγχρονο ηχητικό σύστημα, ιδιαίτερα καλαίσθητο και πρακτικό, με δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, TV, USB κ.λπ.). Σε συγκεκριμένους χώρους, στο καθιστικό και τα δωμάτια, έχουν εγκατασταθεί θέσεις εργασίας αποτελούμενες από ρευματοδότες όλων των τύπων και πρίζα δικτύου Data. Το δίκτυο ασθενών ρευμάτων περιλαμβάνει πυρανίχνευση, τηλέφωνο, WiFi, smart TV σε κάθε χώρο καθώς και button emergency στα WC. Επίσης, εγκαταστάθηκε νέο σύγχρονο σύστημα κλιματισμού (μέσω κρυφών μονάδων στις ψευδοροφές) ενώ ταυτόχρονα παρέχεται φρέσκος αέρας μέσω εναλλάκτη και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη επιθυμητών επιπέδων ηχομόνωσης εντός του χώρου, λόγω της χρήσης του.

AIRTEC

Την αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και την κατασκευή της Προεδρικής Σουίτας καθώς και των 2 πιλοτικών deluxe δωματίων του NJV Athens Plaza ανέλαβε με εντυπωσιακή αρτιότητα καθώς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC η οποία αναλαμβάνει έργα υψηλών προδιαγραφών όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες. Η μελέτη φωτισμού έγινε σε συνεργασία εταιρεία CPLD. Όλες οι ξύλινες επενδύσεις και τα έπιπλα της σουίτας (ντουλάπες, έπιπλα γραφείων, εντοιχισμένα φωτιστικά) έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατασκευαστεί από την μελετητική ομάδα της εταιρείας AIRTEC αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο.

Info:
Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, τ.κ. 105 64, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 33 52 400
Facebook: https://www.facebook.com/njvathensplaza
Instagram: https://www.instagram.com/njv_athens_plaza/Cool Artisan