search

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ BARTENDING ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Al

Η γιορτή του cocktail και του καλού ποτού επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λάρισα με διευρυμένους ορίζοντες στην ευρωπαϊκή σκηνή του bartending, νέες δράσεις και συντονισμό με τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου, το Bar Engage – Αγκαζέ 2018 προσκαλεί αναγνωρισμένους bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό και απλώνεται σ’ όλη την πόλη με guest bartendings και special events, δημιουργώντας συναρπαστική φεστιβαλική ατμόσφαιρα.

  • 7 χώρες με εκπροσώπους από τα καλύτερα bars τους
  • 5 bars που βρίσκονται στη φετινή λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου
  • 20 από τα καλύτερα bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας
  • 23 bars, clubs και άλλοι χώροι στην πόλη της Λάρισας

Το Bar Engage – Αγκαζέ 2018 εδραιώνεται ως θεσμός και επεκτείνεται πατώντας γερά στο αρχικό του όραμα. Με άξονα πάντα τη φιλοξενία, την εξωστρέφεια, τη δημιουργία δεσμών και την ανταλλαγή απόψεων, το Bar Engage – Αγκαζέ συνεχίζει να πρωτοπορεί συνδέοντας τις διεθνείς τάσεις του bartending με τον τοπικό γαστρονομικό, ιστορικό και τουριστικό πλούτο. Από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου 2018, guest bartendings, pop up bars, parties, σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες και masterclasses θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ό,τι καινούργιο και πρωτοποριακό συμβαίνει στην Ελλάδα και διεθνώς στη σκηνή του cocktail και του καλού ποτού.

IMG_7362

Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούνται:

από τη Γαλλία: Nicolas Goradesky (Bisou, Παρίσι), Aron Farkas (Les Grands Verres, Παρίσι), Emily Reynolds (Little Red Door, Παρίσι), Margot Lecarpentier (Combat, Παρίσι), Simon Chollet (Symbiose, Μπορντό), Romain Dormegnie (Le Parfum, Μονπελιέ)

από τη Μεγάλη Βρετανία: Michiel Carteus (Bar Termini, Λονδίνο), Emilio Di Salvo (Artesian, Λονδίνο), Daniel Schofield (Coupette, Λονδίνο)

από την Ισπανία: Matias Iriarte Turnes (Ginbo, Μαγιόρκα), Moe Aljaff (Two Schmucks, Βαρκελώνη)

από την Κύπρο: Κωνσταντίνος Καζέλης, Αντρέας Σανιδιώτης, Αντρέας Μακρής (Lost + Found Drinkery, Λευκωσία)

από την Ιταλία: Francesco Bonazzi (Mag Cafe, Μιλάνο), Davide Fornasiero (Brand Ambassador της Gruppo Campari)

από τη Γερμανία: Armin Azadpour (Hunky Dory, Φρανκφούρτη)

Τα ελληνικά bars που θα συμμετέχουν στα parties έναρξης και λήξης και σε after parties είναι τα εξής: από την Αθήνα τα 42.Barstronomy, A For Athens, Borsalino, The Clumsies, Drunk Sinatra, Meerkat Cocktail Safari, Mr. Peacock, Noel, Odori και Upupa Epops, από τη Θεσσαλονίκη τα Cin Cin και Vogatsikou 3, από την Καρδίτσα τα Cadillac Records και Charlot, από τα Ιωάννινα τα Blue Gin και Spitaki, από τον Βόλο τα Cube και Grappa, καθώς και τα Pallas (Χανιά) και Kouchico (Σύρος). Στο ειδικό forum που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Bar Engage θα κάνουν παρουσιάσεις και ομιλίες με ευρύτερου ενδιαφέροντος πρωτότυπα θέματα οι: Sullivan Doh (Le Syndicat, La Commune), Λέλος Γεωργόπουλος (The Clumsies, Theory, Odori), οι influencers Edvinas «Eddie» Rudzinskas και Danil Nevsky (Cocktails For You), o rum expert Dean Callan, η Margot Lecarpentier (Combat), ο Ντίνος Κωνσταντινίδης (Lost + Found Drinkery) και ο Γιάννης Κοροβέσης (Borsalino).

Το Bar Engage – Αγκαζέ είναι μια πρωτότυπη και μοναδική για τα δεδομένα της ελληνικής περιφέρειας διοργάνωση που ξεκίνησε το 2016 από μια ιδέα των ανθρώπων του Kubrick – Pure Social Club, του λαρισαϊκού bar που πρωταγωνιστεί στην ελληνική σκηνή του cocktail, του Στέφανου Δραγανιδάκη και του Λαρισαίου Άρη Μακρή, bar manager στο παρισινό Le Syndicat.

Μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι το Campari.

Info:
Διεύθυνση: Λάρισα, Ελλάδα
Επικοινωνία: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/BarEngage/
Instagram: https://www.instagram.com/bar.engage.gr/Cool Artisan