Μπορείς να την απολαύσεις τόσο μαγειρεμένη όσο και ωμή! Προσωπικά την προτιμώ ωμή, γιατί έτσι δεν χάνει τη δροσιά της! Μπορείς όμως να ακολουθήσεις τα βήματα της συνταγής και στη συνέχεια να τυλίξεις τη φέτα με λαδόκολα και να την ψήσεις για 20 λεπτά στους 180°C! Έτσι θα έχεις ένα πρωτότυπο σαγανάκι.
Υλικά
200 γρ. φέτα
Μια χούφτα σπανάκι
Μια χούφτα ρόκα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε ένα κρεβάτι με λαχανικά και στήνουμε επάνω τη φέτα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πάνω από τη φέτα. Μπορείς να το καταναλώσεις έτσι σαν κρύο πιάτο. Εάν θέλουμε να ψήσουμε τη φέτα τυλίγουμε όλα τα υλικά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C.