Δροσερές, ελαφριές και φρουτένιες, οι γρανίτες είναι το πιο εύκολο καλοκαιρινό παγωμένο επιδόρπιο που μπορείς να φτιάξεις! Σε αυτή τη συνταγή σου δείχνω πώς να φτιάξεις ατομικές γρανίτες καρπούζι με μόνο 2 υλικά!
- Διάβασε επίσης
- 7 αποδοτικά (και οικονομικά) μίξερ χειρός για τις μαγειρικές σου δημιουργίες
- Έρευνα αγοράς: 8 κουζινομηχανές για κάθε σου συνταγή σε πολύ καλή έκπτωση
- 8 ηλεκτρικοί αποχυμωτές έως 50 ευρώ για σπιτικούς χυμούς
- 8 ατμομάγειρες σε έκπτωση για υγιεινά και οικονομικά μαγειρέματα
- Οι 10 καλύτερες μηχανές Espresso που θα δώσουν άρωμα στον απογευματινό καφέ
Υλικά
- 300 γρ. καρπούζι κομμένο σε μπουκιές, χωρίς τα κουκούτσια του
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
Εκτέλεση
- Κόβουμε το καρπούζι σε μπουκιές και αφαιρούμε τα κουκούτσια του.
- Το βάζουμε μαζί με το φρέσκο χυμό του λάιμ σε ένα blender και χτυπάμε μέχρι να έχουμε έναν πολύ απαλό πουρέ.
- Γεμίζουμε με το μείγμα έξι ατομικά φορμάκια για γρανίτες. Τα καπακώνουμε και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες ή μέχρι να παγώσουν τελείως.