search

γιορτινή συνταγή, τάρτα δαμάσκηνο, μπέικον, πράσο, παρμεζάνα, κρέμα γάλακτος, tart, parmesan, bacon, leek, dough, recipe, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης Ιngredients

    ,

  • 2 leeks, thinly sliced
  • ,

  • 200 g. bacon
  • ,

  • 10 prunes (or dried figs) cut in half
  • ,

  • 200 g parmesan
  • ,

  • 200 g gruyere
  • ,

  • 200 ml cream fresh
  • ,

  • 100g blue cheese
  • ,

  • olive oil for sautéing
  • ,

  • salt and pepper

γιορτινή συνταγή, τάρτα δαμάσκηνο, μπέικον, πράσο, παρμεζάνα, κρέμα γάλακτος, tart, parmesan, bacon, leek, dough, recipe, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Directions

    ,

  • Saute the leek in a large skillet.
  • ,

  • Once golden brown, add the bacon.
  • ,

  • Add cheese, plums and cream fresh and simmer for a few minutes.
  • ,

  • Transfer the mixture in a prebaked tart and bake for 40 minutes in a preheated oven at 180 °C.

Serve With Love

Δοκίμασε τη συνταγή μου, ανέβασε φωτοραφία με hashtag #coolartisan και εγώ θα την κάνω repost εδώ

cool artisan instagram



Cool Artisan