search

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕΦ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΗΝ ELIT® VODKA

Η Βρετανίδα σεφ Clare Smyth κερδίζει το βραβείο καλύτερης γυναίκας chef από την elit® Vodka 2018. Η Clare Smyth, σεφ και ιδιοκτήτρια του Core by Clare Smyth στο Λονδίνο, έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη γυναίκα σεφ του 2018 από elit® Vodka World.

Το βραβείο, τώρα στο όγδοο έτος, επιδιώκει να φωτίσει το εξαιρετικό ταλέντο και την αριστεία των γυναικών σεφ. Απολαμβάνοντας την αριστοκρατική αναγνώριση, η Smyth είπε: “Είναι απόλυτη τιμή να λαμβάνω το βραβείο Best Female Chef του elit® Vodka World, ιδιαίτερα καθώς η κατηγορία αυτή ψηφίζεται από τους συναδέλφους μου και από τους διεθνείς εμπειρογνώμονες τροφίμων. Αυτό το βραβείο δεν είναι για μένα αλλά για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στον κλάδο της φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να χρησιμοποιήσω αυτήν την πλατφόρμα για να ενθαρρύνω και να συμβουλεύω περισσότερες γυναίκες για να αγγίξουν την επιτυχία ».

Η Σμιθ, που μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στην κομητεία Antrim της Βόρειας Ιρλανδίας, ήταν η πρώτη και μόνη γυναίκα σεφ στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατείχε τρία αστέρια Michelin. Ο William Drew, Group Editor of The World’s 50 Best Restaurants, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την Clare Smyth ως την καλύτερη γυναίκα σεφ του κόσμου. Η αφοσίωση στην τέχνη της, τα ασυμβίβαστα πρότυπα και η αναμφισβήτητη μαγειρική φινέτσα είναι μόνο τρεις από τους λόγους για τους οποίους είναι άξιος αυτού του βραβείου ».

“Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να τεθούν οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή, και παράλληλα να εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο ότι με πάθος, οτιδήποτε είναι δυνατό”, λέει ο Frances Gaillard, Διευθυντής Διεθνούς Μάρκετινγκ του elit® Vodka.

“Σπρώχνοντας τα όρια του επαγγέλματός της, η Clare Smyth είναι μια φανταστική σεφ και είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τη συνεχή επιρροή της στη γαστρονομική κουλτούρα του σήμερα. Ως μάρκα, το να μοιραζόμαστε τις ιδέες και τη γνώση με το κοινό μας επιτρέπει να γινόμαστε πράκτορες του πολιτισμού όχι μόνο μηνύματα μάρκετινγκ.

Το βραβείο θα παρουσιαστεί στην τελετή 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου στο παλάτι Euskalduna στο Μπιλμπάο στις 19 Ιουνίου.

Η διαδικασία της επιλογής

Αυτή την γεμάτη αστέρια βραδιά θα αποκαλυφθεί η λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2018. Θα υπάρξει μια glamourous δεξίωση με κόκκινο χαλί και μετά την τελετή των βραβείων ένα εντυπωσιακό πάρτυ. Η βραδιά βραβείων θα προηγηθεί από μια ειδική έκδοση του # 50BestTalks, ένα ηγετικό συνέδριο που θα εξερευνά τις εξελίξεις στα τρόφιμα, τις τάσεις των εστιατορίων και τις ιστορίες των σεφ, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την Smyth ανάμεσα σε έναν κατάλογο ονομάτων άλλων έμπειρων σεφ και εμπειρογνωμόνων τροφίμων.

Οι #50BestTalks θα φιλοξενηθούν από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, στο πλαίσιο του προγράμματος βραβείων στο Βασιλικό μαγειρικό κέντρο στο Σαν Σεμπαστιάν, την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Το βραβείο Best Female Chef του elit® Vodka World έχει ψηφιστεί από περισσότερους από 1.000 διεθνείς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας εστιατορίων και καλοταξιδεμένους γκουρμέ που αποτελούν την 50η Καλύτερη Ακαδημία Εστιατορίων του κόσμου. Η Ακαδημία περιλαμβάνει 26 ξεχωριστές περιοχές ανά τον κόσμο, εκ των οποίων το καθένα έχει 40 μέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός προέδρου. Κανένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης δεν έχει οποιαδήποτε επιρροή στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Το βραβείο, το οποίο επεκτείνεται ώστε να συμπεριλάβει τις κατηγορίες elit® Vodka Asia’s Best Female Chef και  elit® Vodka Latin America’s Best Female Chef, φωτίζει τις εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες σεφ. Ο πρωταρχικός στόχος του είναι να προωθήσει τη διαφορετικότητα στον τομέα της μαγειρικής και να δώσει την ευκαιρία στα γυναικεία πρότυπα να εμπνεύσουν τις μελλοντικές γενιές των νέων γυναικών να φτάσουν στα ύψη του επαγγέλματός τους.Cool Artisan