Πάμε να φτιάξουμε ένα πολύ γρήγορο βραδινό, ένα θρεπτικό γεύμα που μαγειρεύεται σε λιγότερο από 15 λεπτά. Θα χρειαστείς μόνο 1 τηγάνι, 1 τοστιέρα και 1 συσκευασία τορτίγιες Παπαδοπούλου. Μαλακές και νόστιμες, οι συγκεκριμένες τορτίγιες, διατηρούνται πάντα φρέσκες λόγω της πρακτικής ταινίας επανακλεισίματος που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.
Tip: Μπορείς να διατηρήσεις τις τορτίγιες (άψητες) τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο στο ψυγείο για έως 4 μέρες και να τις ψήσεις όταν θα χρειάζεσαι ένα εύκολο γεύμα ή σνακ!
Διατροφικό Προφίλ από την Κατερίνα Βάμβουκα, keydiet.gr :
Ενέργεια (ανά μερίδα: (1 τορτίγια) ~200 γρ.) 330 kcal
Υδατάνθρακες: 39,3
Πρωτεϊνες: 13,6
Λίπος: 15,5
Φυτικές ίνες: 8,2
Υλικά
- 20 ml ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
- 500 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα σε φέτες
- 200 γρ. φέτα
- 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 6 Tortillas Παπαδοπούλου Κλασικές
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα φαρδύ τηγάνι σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να χάσουν τον όγκο τους.
- Βάζουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας το μίγμα μανιταριών.
- Προσθέτουμε χοντροθρυμματισμένη φέτα και ντοματίνια.
- Τυλίγουμε σε ρολάκια.
- Ψήνουμε στην τοστιέρα
- Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.