search

Μανιταρόπιτα με φέτα σε τορτίγιες

Πάμε να φτιάξουμε ένα πολύ γρήγορο βραδινό, ένα θρεπτικό γεύμα που μαγειρεύεται σε λιγότερο από 15 λεπτά. Θα χρειαστείς μόνο 1 τηγάνι, 1 τοστιέρα και 1 συσκευασία τορτίγιες Παπαδοπούλου. Μαλακές και νόστιμες, οι συγκεκριμένες τορτίγιες, διατηρούνται πάντα φρέσκες λόγω της πρακτικής ταινίας επανακλεισίματος που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. 

Tip: Μπορείς να διατηρήσεις τις τορτίγιες (άψητες) τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο στο ψυγείο για έως 4 μέρες και να τις ψήσεις όταν θα χρειάζεσαι ένα εύκολο γεύμα ή σνακ!

 

Διατροφικό Προφίλ από την Κατερίνα Βάμβουκα, keydiet.gr :

Ενέργεια (ανά μερίδα: (1 τορτίγια) ~200 γρ.) 330 kcal
Υδατάνθρακες: 39,3
Πρωτεϊνες: 13,6
Λίπος: 15,5
Φυτικές ίνες: 8,2


Υλικά

  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
  • 500 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα σε φέτες
  • 200 γρ. φέτα
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 6 Tortillas Παπαδοπούλου Κλασικές
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα φαρδύ τηγάνι σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να χάσουν τον όγκο τους.
  • Βάζουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας το μίγμα μανιταριών.
  • Προσθέτουμε χοντροθρυμματισμένη φέτα και ντοματίνια.
  • Τυλίγουμε σε ρολάκια.
  • Ψήνουμε στην τοστιέρα
  • Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Cool Artisan