search

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Μια πολύ απλή συνταγή που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Απλά ανακατεύεις όλα τα υλικά και τα ψήνεις! Η προετοιμασία κρατάει λιγότερο από 5 λεπτά και μετά από 30-35 λεπτά ψήσιμο έχουμε έτοιμο φαί!

Διάβασε επίσης:



Υλικά

  •  500 γρ. τορτελίνια, βρασμένα
  • 300 γρ ανθός κουνουπίδι κ μπρόκολο, βρασμένα
  • 300 γρ. μανιτάρια
  • 300 γρ πεπερόνι (αλλαντικό) κομμένο σε κυβάκια
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 80 ml Ελαιόλαδο
  • 150 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
  • 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 αυγά
  • 5 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C με αέρα.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τα αυγά και χτυπάμε με ένα αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιήθουν.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά.
  • Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα ταψί.
  • Στυ συνέχεια προσθέτουμε τα τορτελίνια, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα μανιτάρια και το πεπερόνι.
  • Περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και τα τυριά.
  • Καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και το θυμάρι.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά, να πάνε όλα τα υλικά παντού.
  • Καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά.
  • Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Cool Artisan