search

ΤΑΡΤΑ ΜΕ PULLED PORK ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Η σημερινή συνταγή είναι ένας συνδυασμός από 3 αγαπημένες συνταγές, από 3 #coolartisan classics.

Μιλάμε λοιπόν για μια αλμυρή τάρτα που γεμίζει με ζουμερό pulled pork (το ίδιο που είχα βάλει και σε αυτά τα avocado pulled pork burger – κάνε κλικ εδώ για να θυμηθείς τη συνταγή) και καλύπτεται με βελούδινη μπεσαμέλ.



Υλικά

   

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τη ζύμη της τάρτας και την τοποθετούμε στην ταρτιέρα.
  • Κάνουμε «τυφλό» ψήσιμο σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Στη συνέχεια καλύπτουμε με το pull pork και έπειτα με τη μπεσαμέλ.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
Cool Artisan