Πανεύκολη λιχουδιά που θα λατρέψουν οι τυροφάγοι του τραπεζιού! Είναι καλό να το φτιάξεις από την προηγούμενη μέρα για να δέσουν οι γεύσεις πιο αρμονικά.
Υλικά
- 600 γρ τυρί κρέμα
- 100 γρ φέτα (μαλακή)
- 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 4 κουταλιές της σούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο)
- 6 φέτες προσούτο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ λιανίζουμε τη φέτα
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά
- Απλώνουμε τις φέτες από το προσούτο πάνω σε μεμβράνη, παράλληλα τη μια δίπλα στην άλλη
- Βάζουμε το μείγμα του τυριού στη μια άκρη του προσούτο
- Τυλίγουμε το προσούτο γύρω από το τυρί και κλείνουμε την μεμβράνη στις άκρες σαν καραμέλα
- Βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε εκεί για 2 τουλάχιστον ώρες πριν σερβίρουμε.