search

Ομελέτα μανιταριών μέσα σε τορτίγια

Brunch στο σπίτι με ομελέτα μανιταριών που ψήνεται σε ένα μόνο τηγάνι! Προσθέτω τριμμένο τσένταρ και αβοκάντο για ένα ολοκληρωμένο πιάτο, τέλειο για να ξεκινήσει σωστά κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Δες εδώ το βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα ξύπνησα με όρεξη ❤️ Σαββατοκύριακο σημαίνει brunch στο σπίτι ❤️έτσι κι εγώ έφτιαξα ομελέτα μέσα σε τορτίγια με μανιτάρια, τσένταρ και αβοκάντο 🥑 Όνειρο ❤️ Διάβασε αναλυτικά τα Υλικά και την Εκτέλεση στο coolartisan.gr . . . . . . . . . pic by @photobird95 #carrotcake #συνταγή #greekfoodblog #igtvfoodvideo #greekfoodblogger #coolartisan #foodgasm #feedfeed #yummy #tastespotting #thekitchn #foodblog #followall #followalways #menwithcuisines #instalike #likeforlike #gloobyfood #cnTravelerEats #ThanksTasty #homecooked #buzzfeast #homecooking @foodblogfeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriel Nikolaidis (@gabnikolaidis) στις

Διάβασε Επίσης: 



Υλικά

  • 1 τορτίγια
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 100 γρ. τσένταρ τριμμένο
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1/2 κτγ πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κτγ πάπρικα καπνιστή
  • 1 κτσ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες
  • Χτυπάμε τα αυγά σε ομελέτα
  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
  • Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και αμέσως μετά το τριμμένο τσένταρ
  • Μετά από μισό λεπτό σκεπάζουμε με την τορτίγια
  • Γυρίζουμε από την άλλη και προσθέτουμε το αβοκάντο κομμένο σε φέτες
  • Κλείνουμε στη μέση και σερβίρουμε
Post Tags
Cool Artisan