search

10 στιλάτα γραφεία για να φτιάξεις το δικό σου home office

Η τηλεεργασία έχει δημιουργήσει ανάγκη για οικιακό γραφείο σε κάθε σπίτι! Στην αγορά θα βρεις πολύ κομψές επιλογές για να δημιουργήσεις μια γωνιά όπου θα συγκεντρώνεσαι και θα είσαι απόλυτα αποδοτική-ος στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πολύ σηματικό, η δουλειά να έχει το δικό της χώρο μέσα στο διαμέρισμα σου και να μην μπερδεύεται με την ξεκούραση ή το φαγητό.

Επέλεξε μια γωνιά στο καθιστικό, στην τραπεζαρία ή ακόμα και στο χολ και δημιούργησε ένα χρηστικό γραφείο. Διάβασε παρακάτω τα tips για να μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά και φέρνεις κάθε μέρα το σωστό αποτέλεσμα:

#1 Δημιουργήστε έναν χώρο εργασίας

Είτε είναι ένα γραφείο, είτε ένα σημείο στην τραπεζαρία σας ή ακομα και στον καναπέ αν πραγματικά εκεί συγκεντρώνεστε, δημιουργήστε ένα σημείο στο σπίτι σας που θα αποτελεί τον σταθερό χώρο εργασίας σας.

#2 Δημιουργήστε ένα ωράριο και τηρήστε το

Δουλεύοντας από το σπίτι ανοίγονται τόσοι ορίζοντες μπροστά μας! Μπορούμε να ξυπνήσουμε αργότερα (αντίο κίνηση!), να μαγειρέψουμε, να κάνουμε γυμναστική, να βάλουμε εκείνο το πλυντήριο που ποτέ δεν προλαβαίνουμε να απλώσουμε – η λίστα είναι ατελείωτη. Τα νέα εδώ είναι καλά-μπορούμε! Χρειάζεται όμως προσοχή. Ιδιαίτερα εάν είμαστε πρωινοί τύποι, το να ασχοληθούμε με κάτι πλην της δουλειάς ως το μεσημέρι συχνά σημαίνει ότι θα καταλήξουμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τις μη παραγωγικές μας ώρες, με ό,τι δυσκολία συνεπάγεται αυτό.

#3 Διατηρήστε (ή δημιουργήστε) τη ρουτινα σας

Κάθε πρωί πίνετε ένα γρήγορο καφέ με τους συναδέλφους σας πριν ξεκινήσετε τη δουλειά; Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και εξ αποστάσεως! Πάρτε τον καφέ και το λάπτοπ σας και καθίστε κάπου άνετα για ένα virtual coffee. Είναι ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα, π.χ. δείχνοντας το σπίτι σας ή την αγαπημένη σας κούπα ή τον τετράποδο φίλο σας!

#4 Εξηγήστε το στους άλλους

Δουλεύω από το σπίτι δε σημαίνει κάνω διακοπές, ούτε ότι είμαι διαθέσιμη/ος από κοντά ή στο τηλέφωνο. Συχνά είναι δύσκολο να γίνει αυτό κατανοητό από τους γύρω μας, ιδιαίτερα εάν δεν έχουν εργαστεί και οι ίδιοι από το σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να εξηγήσετε στους γύρω σας ότι εργάζεστε και τι σημαίνει αυτό. Μπορείτε π.χ. να τους ζητήσετε να αλληλεπιδρούν μαζί σας όπως όταν πηγαίνετε στο γραφείο.

#5 Επενδύστε στο γραφείο που σας ταιριάζει

Δεν θα καταφέρεις να φέρεις αποτέλεσμα αν δεν δημιουργήσεις το χώρο σου. Η δουλειά από το σπίτι είναι μια νέα συνήθεια και άρα απαιτεί ένα νέο έπιπλο και μια νέα διαρύθμιση του χρόνου. Διαφορετικά δεν θα πετύχαίνεις τους στόχους σου

Το μεταλλικό γραφείο Hiba συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα! Διαθέτει σκελετό και βάση σε λακαρισμένο μεταλλικό φινίρισμα, κόκκινο ή γκρι εποξεικό φινίρισμα και μεταλλικά χερούλια.

Τιμή: 479,00 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Γραφείο σεκρετέρ σε μίνιμαλ στιλ, από μασίφ ξύλο καρυδιάς και MDF κορυφή. Διαθέτει μύρα μεταλλικά πόδια με εποξικό φινίρισμα και 4 αποθηκευτικούς  χώρους (ένας με καπάκι) όπως επίσης και τρύπα για καλώδια.

Τιμή: 599,00 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Το γραφείο Noyeto συνδυάζει το σύγχρονο ύφος του μετάλλου με τη ζεστασιά του ξύλου. Με λιτές γραμμές και σύγχρονο ντιζάιν, προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο.

Τιμή: 395,00 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Αυτό το γραφείο διαθέτει εντυπωσιακό, ρετρό σχεδιασμό με μία βιομηχανική πινελιά. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο sheesham. To sheesham είναι ένα τροπικό σκληρό ξύλο, γνωστό και ως rosewood ή παλίσανδρος, το οποίο είναι δημοφιλές για τα έντονα νερά του. Αυτό το γραφείο διαθέτει ένα ντουλάπι και ένα συρτάρι, παρέχοντας αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την οργάνωση αρχείων, χαρτιών, εγγράφων και άλλων αναλώσιμων γραφείου. Η επιφάνεια προσφέρει επίσης άπλετο χώρο για τα διακοσμητικά σας αντικείμενα, ενώ τα στιβαρά ατσάλινα πόδια συμβάλλουν στη στιβαρή κατασκευή και ενισχύουν την κομψή, industrial εμφάνιση του γραφείου. Είναι αμιγώς χειροποίητο και τα πανέμορφα νερά του ξύλου καθιστούν το κάθε κομμάτι μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη.

Τιμή: 292.99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Αυτός ο μπουφές / γραφείο σε vintage στιλ, θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη στον διάκοσμο του σπιτιού σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως έπιπλο τηλεόρασης ή τραπέζι κονσόλα. Χάρις στον κομψό και λιτό σχεδιασμό του, μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το έπιπλο ένα ή και περισσότερα μεγάλα κουτιά αποθήκευσης. Ο μπουφές / γραφείο είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο ινδικής τριανταφυλλιάς (sheesham). Η αμιγώς χειροποίητη κατασκευή του και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν το κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ο ισχυρός ξύλινος σκελετός συμβάλλει στη στιβαρή κατασκευή του μπουφέ. Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη.

Τιμή: 465,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Αυτό το κομψό και πρακτικό σεκρετέρ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως βοηθητικό τραπέζι ή έπιπλο εισόδου. Αυτό το γραφείο είναι κατασκευασμένο από μασίφ ινδική τριανταφυλλιά (sheesham). Διαθέτει έναν χώρο αποθήκευσης και πέντε συρτάρια τακτοποίησης γραφικής ύλης, παρέχοντας άπλετο χώρο για την αποθήκευση και την οργάνωση των αρχείων, των χαρτιών, των εγγράφων και άλλων αναλωσίμων γραφείου. Η επιφάνεια προσφέρει επίσης αρκετό χώρο για διακοσμητικά ή άλλα προσωπικά αντικείμενα, ενώ τα ισχυρά ξύλινα πόδια συμβάλλουν στην ανθεκτική κατασκευή. Είναι αμιγώς χειροποίητο και τα πανέμορφα νερά του ξύλου καθιστούν το κάθε κομμάτι μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη.

Τιμή: 332,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Αυτό το ρετρό γραφείο, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο και θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη για το σπίτι σας. Η επιφάνεια του παρέχει ένα σταθερό και ασφαλή χώρο για να τοποθετείτε ποτά, μια φρουτιέρα, ένα βάζο ή άλλα διακοσμητικά. Διαθέτει δύο συρτάρια τα οποία σας παρέχουν άπλετο χώρο για να αποθηκεύετε αντικείμενα όπως κλειδιά, σημειωματάρια και άλλα μικροαντικείμενα. Το γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έπιπλο υπολογιστή, σεκρετέρ, γραφείο για την εργασία σας, για να διαβάζετε, κλπ.

Τιμή: 252,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

Αυτό το γραφείο, με τον λιτό αλλά διαχρονικό σχεδιασμό του, θα προσθέσει μια πινελιά ρομαντισμού στο δωμάτιο μελέτης ή την κρεβατοκάμαρά σας. Αυτό το ανθεκτικό γραφείο διαθέτει πέντε μεγάλα συρτάρια για την γραφική σας ύλη, παρέχοντάς σας αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την οργάνωση των αρχείων σας, των φακέλων, των εγγράφων και άλλων αναλωσίμων για το γραφείο σας. Η επιφάνεια του γραφείου επίσης παρέχει άπλετο χώρο για τα διακοσμητικά ή άλλα ιδιωτικά αντικείμενα σας.

Τιμή: 224,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ 

Αυτό το κομψό γραφείο με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη για τον επαγγελματικό σας χώρο, το δωμάτιο μελέτης και άλλους χώρους. Αυτό το συμπαγές γραφείο με διακριτικό και πρακτικό σχεδιασμό, θα αποτελέσει έναν εξαιρετικό βοηθό στον χώρο εργασίας ή μελέτης σας. Το υπερυψωμένο πλαίσιο στο πίσω μέρος και στο πλάι μπορούν να αποτελέσουν βιβλιοστάτες, αποτρέποντας την πτώση των στιλό και άλλων μικροαντικειμένων, ώστε να διατηρείτε την επιφάνεια εργασίας οργανωμένη και τακτοποιημένη. Επιπλέον, αυτό το γραφείο μπορεί να χρησιμεύσει ως σταθμός εργασίας κ.ά.

Τιμή: 137,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

 

 

Αυτό το γραφείο με industrial σχεδιασμό, θα αποτελέσει μια μοναδική προσθήκη στον εσωτερικό σας χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως γραφείο υπολογιστή για τις καθημερινές σας εργασίες ή ως τραπέζι κονσόλα. Η επιφάνεια του γραφείου διαθέτει κατασκευή από μασίφ ξύλο μάνγκο και φινίρισμα λαδιού. Τα ισχυρά ατσάλινα πόδια ενισχύουν τη σταθερότητα αλλά και την industrial γοητεία του γραφείου. Το γραφείο διαθέτει 2 συρτάρια, τα οποία προσφέρουν άπλετο χώρο για να διατηρείτε τα σημαντικά σας αντικείμενα οργανωμένα και σε κοντινή απόσταση.

Τιμή: 237,99 ευρώ

Θα το βρεις με ένα κλικ εδώ

 Cool Artisan