Μια μαρμελάδα με την παραδοσιακή γεύση αλλά χωρίς καθόλου ζάχαρη! Με τη σημερινή συνταγή σου δείχνω πως μπορείς να αξιοποιήσεις την πηκτίνη που έχει το μήλο και να δέσεις μια απολαυστική μαρμελάδα δράουλα χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Στα θετικά είναι ότι μπορείς να απολαύσεις αυτή τη συνταγή στο πρωινό σου με φρυγανισμένο ψωμί, κρέπες ή pancakes χωρίς καθόλου τύψεις! Στα αρνητικά είναι ότι δεν συντηρείται για τόσο μεγάλο διάστημα στο ψυγείο. Διατηρείται στο ψυγείο για έως 10 μέρες. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα αποθηκεύουμε τη μαρμελάδα στην κατάψυξη
Δες εδώ το βίντεο
Διάβασε Επίσης:
-
OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ)
-
10 DESIGN ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ
-
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLENDER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (PLUS TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ)
-
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΟΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ
-
10 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΟΥ
Υλικά
- 1 κιλό φράουλες
- 2 κόκκινα μήλα
- 20 γρ στέβια
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και πετάμε τα σπόρια από το εσωτερικό
- Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις χωρίζουμε στη μέση
- Κόβουμε τα 500 γρ στα τεσσερα
- Χτυπάμε στο blender τις υπόλοιπες φράουλες με τα μήλα
- Στη συνέχεια μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή ένταση
- Προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες, το στέβια και ανακατεύουμε
- Αφήνουμε να πάρει μια βράση και κλείνουμε το μάτι
- Επαναλαμβάνουμε ακόμα δύο φορές, δηλαδή κάνουμε συνολικά 3 δεσίματα στη μαρμελάδα μας
- Μεταφέρουμε σε καλά αποστειρωμένα βάζα και διατηρούμε στο ψυγείο για έως 10 μέρες. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα αποθηκεύουμε τη μαρμελάδα στην κατάψυξη