search

Μανιταρόπιτα σε τορτίγια

Μανιταρόπιτα σε τορτίγια με σπανάκι κι ανθότυρο 🌯❤️ Σήμερα μαγειρεύουμε χωρίς κρέας και φτιάχνουμε wrap με μανιτάρια που έχουν ελάχιστες θερμίδες αλλά δίνουν πρωτεΐνη! Θα σου πάρει λιγότερο από 15 λεπτά στην κουζίνα και θα έχεις έτοιμο και το αύριο ταπεράκι για τη δουλειά!

Διάβασε επίσης:

Δες εδώ το βίντεο:



Υλικά

  • 20 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κιλο μανιτάρια πλευρώτους, ψιλοκομμένα
  • 1 κτγ πάπρικα γλυκιά
  • 1 κτγ θυμάρι
  • 1 κτγ αλάτι
  • πιπέρι
  • 500 γρ σπανάκι baby, φρέσκο πλυμένο
  • 200 γρ. ανθότυρο κρήτης
  • 6 τορτίγιες

Εκτέλεση

  • Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ψιλοκομμένα.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και θυμάρι.
  • Σοτάρουμε καλά μέχρι να χάσουν τα μανιτάρια τον όγκο τους και να πάρουν χρώμα.
  • Σε κάθε τορτίγια βάζουμε μία χούφτα σπανάκι κι ανθότυρο.
  • Προσθέτουμε μανιτάρια και τυλίγουμε.
  • Ψήνουμε σε τοστιέρα κι απολαμβάνουμε αμέσως.
Cool Artisan