Μανιταρόπιτα σε τορτίγια με σπανάκι κι ανθότυρο 🌯❤️ Σήμερα μαγειρεύουμε χωρίς κρέας και φτιάχνουμε wrap με μανιτάρια που έχουν ελάχιστες θερμίδες αλλά δίνουν πρωτεΐνη! Θα σου πάρει λιγότερο από 15 λεπτά στην κουζίνα και θα έχεις έτοιμο και το αύριο ταπεράκι για τη δουλειά!
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 20 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κιλο μανιτάρια πλευρώτους, ψιλοκομμένα
- 1 κτγ πάπρικα γλυκιά
- 1 κτγ θυμάρι
- 1 κτγ αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ σπανάκι baby, φρέσκο πλυμένο
- 200 γρ. ανθότυρο κρήτης
- 6 τορτίγιες
Εκτέλεση
- Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και θυμάρι.
- Σοτάρουμε καλά μέχρι να χάσουν τα μανιτάρια τον όγκο τους και να πάρουν χρώμα.
- Σε κάθε τορτίγια βάζουμε μία χούφτα σπανάκι κι ανθότυρο.
- Προσθέτουμε μανιτάρια και τυλίγουμε.
- Ψήνουμε σε τοστιέρα κι απολαμβάνουμε αμέσως.