4 μόνο υλικά αρκούν για να φτιάξεις τον πιο απολαυστικό, νόστιμο κορμό που έχεις δοκιμάσει! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λιώσεις την κουβερτούρα κι έπειτα να αναμείξεις όλα τα υλικά σε ένα ενιαίο μίγμα.
Τα Caprice Παπαδοπούλου μπαίνουν χοντροσπασμένα στον κορμό αναβαθμίζοντας τόσο την εικόνα όσο και τη γεύση! Ταιριάζουν τέλεια με το φυστικοβούτυρο δημιουργώντας ένα υπέροχα εθιστικό αποτέλεσμα.
Υλικά
- 300 γρ. φυστικοβούτυρο
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 400 ml (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
- 250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
Εκτέλεση
- Στήνουμε μπεν μαρί βάζοντας ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και λιώνουμε την κουβερτούρα.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το φυστικοβούτυρο κι ανακατεύουμε καλά.
- Χοντροσπάμε τα Caprice Παπαδοπούλου απευθείας μέσα στο μίγμα.
- Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
- Δίνουμε σχήμα ρολού και τυλίγουμε το χαρτί σαν καραμέλα.
- Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Έπειτα βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και σερβίρουμε.