search

Γιουβέτσι στο τηγάνι με vegan balls

Γιουβέτσι στο τηγάνι, νηστίσιμο και φουλ σε πρωτεΐνη, έτοιμο σε 30 λεπτά! Με τα Vegan Balls των Garden Gourmet φτιάχνεις θρεπτικό, vegan και κυρίως πεντανόστιμο κριθαράκι.

Σε ένα μόνο τηγάνι μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχα μελωμένο γιουβέτσι με λίγα, απλά υλικά. Μπορείς να το προσαρμόσεις στις γεύσεις σου προσθέτοντας τα λαχανικά που σου αρέσουν όπως μανιτάρια, κολοκύθι, ντοματίνια ή ό,τι άλλο έχεις (και σου αρέσει).

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία Vegan Balls, Garden Gourmet
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 200 γρ. κριθαράκι μέτριο
  • 300 ml χυμό ντομάτας
  • 300 ml νερό
  • 1/2 κτγ μπούκοβο
  • 1/2 κτγ σκόνη σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Προσθέτουμε τα Vegan Balls, Garden Gourmet και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
  • Τα αποσύρουμε κι έπειτα βάζουμε στο ίδιο τηγάνι το κρεμμύδι, το καρότο, το κριθαράκι, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδο και μπούκοβο.
  • Μόλις το κριθαράκι πάρει χρυσαφένιο χρώμα προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το νερό.
  • Ανακατεύουμε καλά και μόλις πιει τα υγρά του επαναφέρουμε τα Vegan Balls, Garden Gourmet.
  • Σερβίρουμε και προαιρετικά γαρνίρουμε με φυτικό λευκό τυρί και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Cool Artisan