Το πιο νόστιμο κυριακάτικο brunch περιλαμβάνει αβοκάντο, κοτόπουλο και αυγό! Σήμερα φτιάχνω ένα απολαυστικό σάντουιτς που είναι σχεδόν ένα ολόκληρο κυρίως γεύμα!
Tip: Εγώ το φτιάχνω με κοτόπουλο πανέ αλλά μπορείς να αξιοποιήσεις ό,τι κοτόπουλο (ή άλλο κρέας) έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα.
Υλικά
- 4 φέτες ψωμί ‘’Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι’’ Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου
- 1 αβοκάντο
- 1/2 λεμόνι (χυμό)
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αυγά
- 40 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. ανθότυρο
- 8 κομμάτια κοτόπουλο πανέ (σε μπουκιές)
- 1 χούφτα πράσινη σαλάτα μιξ
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ την ψίχα του αβοκάντο
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Τηγανίζουμε τα αυγά σε ελαιόλαδο
- Απλώνουμε σε δύο φέτες ψωμί "Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι" Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου το αβοκάντο.
- Προσθέτουμε από πάνω το ανθότυρο, το κοτόπουλο πανέ, τα αυγά μάτια, την πράσινη σαλάτα και κλείνουμε με ακόμα μια φέτα ψωμί ‘’Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι’’ Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου.