search

Μπάρες αμύγδαλο με φράουλα (5 υλικά)

Πέντε μόνο υλικά και 15 λεπτά στην κουζίνα είναι αρκετά για να ετοιμάσεις τις πιο νόστιμες φραουλένιες μπάρες. Είναι πανεύκολες, vegan και νηστίσιμες.

Tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι μαρμελάδα σου έχει περισσέψει ή να κάνεις συδυασμό για να “αδειάσεις” το ψυγείο από τα υπολοίματα σε βαζάκια.

Διάβασε επίσης



Υλικά

  • 220 γρ. βρώμη
  • 140 γρ. κράνμπερι, αποξηραμένα
  • 140 γρ. αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
  • 140 γρ. λιναρόσπορο
  • 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C
  • Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ
  • Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Καλύπτουμε ένα ταψί 20 εκ. x 30 εκ. με λαδόκολλα.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα στη λαδόκολλα και απλώνουμε καλά με μια σπάτουλα.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά.
  • Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε κομμάτια.