Πέντε μόνο υλικά και 15 λεπτά στην κουζίνα είναι αρκετά για να ετοιμάσεις τις πιο νόστιμες φραουλένιες μπάρες. Είναι πανεύκολες, vegan και νηστίσιμες.
Tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι μαρμελάδα σου έχει περισσέψει ή να κάνεις συδυασμό για να “αδειάσεις” το ψυγείο από τα υπολοίματα σε βαζάκια.
Διάβασε επίσης
- 7 αποδοτικά (και οικονομικά) μίξερ χειρός για τις μαγειρικές σου δημιουργίες
- Έρευνα αγοράς: 8 κουζινομηχανές για κάθε σου συνταγή σε πολύ καλή έκπτωση
- 8 ηλεκτρικοί αποχυμωτές έως 50 ευρώ για σπιτικούς χυμούς
- 8 ατμομάγειρες σε έκπτωση για υγιεινά και οικονομικά μαγειρέματα
- Οι 10 καλύτερες μηχανές Espresso που θα δώσουν άρωμα στον απογευματινό καφέ
Υλικά
- 220 γρ. βρώμη
-
140 γρ. κράνμπερι, αποξηραμένα
-
140 γρ. αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
-
140 γρ. λιναρόσπορο
-
500 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C
- Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ
- Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Καλύπτουμε ένα ταψί 20 εκ. x 30 εκ. με λαδόκολλα.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στη λαδόκολλα και απλώνουμε καλά με μια σπάτουλα.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά.
- Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε κομμάτια.