search

ΑΛΜΥΡΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

 

Ποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή του την αφράτη ζύμη για πίτσα της Pillsbury; Μόνο και μόνο από τη μοναδική της συσκευασία σε βάζει σε πειρασμό να την πιάσεις στα χέρια σου και να την ανοίξεις.

Και από γεύση είναι ακριβώς όλα όσα ζητάς από τη σπιτική πίτσα! Αφράτη με ομοιόμορφο ψήσιμο χωρίς να σε βάζει σε μπελάδες για το αν ψήθηκε από κάτω. Είναι ανθεκτική στις θερμοκρασίες και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και χιλιες δυο χρήσεις, ακόμα και για τάρτα.

 

Τσεπάκια με πεπερόνι

Υλικά

  • 1 ζύμη για πίτσα Pillsbury
  • 6 κτγ σάλτσα για πίτσα Pillsbury
  • 6 κτσ τριμμένη μοτσαρέλα για πίτσα
  • 6 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια επιφάνεια
  • Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη ζύμη σε 6 παραλληλόγραμμα
  • Με το ίδιο μαχαίρι χαράζουμε ένα Γ στις απέναντι γωνίες του παραλληλόγραμμου αφήνοντας ένα περιθώριο περίπου 2 εκ.
  • Βάζουμε στο κέντρο τη σάλτσα τομάτας Pillsbury, την τριμμένη μοτσαρέλα και τέλος το πεπερόνι
  • Παίρνουμε τις άκρες που έχουμε κόψει και τις παιρνάμε από την απέναντι πλευρά
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C

Ήλιοι με πολύχρωμες πιπεριές

Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμη Pillsbury
  • 6 κτγ σάλτσα για πίτσα Pillsbury
  • 6 κτσ τριμμένη μοτσαρέλα
  • Πολύχρωμες πιπριές κομμένες σε κυβάκια

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε μια επιφάνεια
  • Με ένα νεροπότηρο κόβουμε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια
  • Τοποθετούμε στο κέντρο ένα μικρό φλυτζάνι espresso και κόβουμε περιμετρικά 10 ακτίνες με ένα μαχαίρι
  • Ενώνουμε τις ακτίνες ανα δύο δίνοντας σχήμα λουλουλουδιού
  • Βάζουμε στο κέντρο τη σάλτσα τομάτας, την τριμμένη μοτσαρέλα και τέλος τις ψιλοκομμένες πιπεριές
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο

 

Πίτσα γεμιστή και στριφογυριστή

Υλικά

  • 2 φύλλα ζύμης για πίτσα Pillsbury
  • 2 κτσ σάλτσα τομάτας Pillsbury
  • 80 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
  • 50 γρ ψιλοκομμένα αλλαντικό

Εκτέλεση

  • Ξεδιπλώνουμε το πρώτο φύλλο ζύμης στον πάγκο
  • Απλώνουμε επάνω τη σάλτσα τομάτας
  • Έπειτα απλώνουμε τη σάλτσα τομάτας, το τυρί και το αλλαντικό
  • Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο πίτσας
  • Τοποθετούμε ένα πιάτο από πάνω και κόβουμε περιμετρικά. (Κρατάμε την υπόλοιπη ζύμη για άλλες παρασκευές)
  • Αφαιρούμε το πιάτο και τοποθετούμε στο κέντρο ένα ποτήρι
  • Κόβουμε ακτίνες πάχους 2 εκ με ένα μαχαίρι ή ψαλίδι και τις περιστρέφουμε
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο

 

 

 



Cool Artisan