Η καρύδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη στο μυαλό μου με το καλοκαίρι!
Και αυτό γιατί τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι από την πρώτη φορά που αλείφεσαι με αντιηλιακό και μυρίζει όλη η παραλία κόκονατ!
Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να φτιάξω αυτά τα super choco τρουφάκια με καρύδα, γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει να πάρω κουβαδάκια και να πάω παραλία!
Originaly Published: provocateur.gr
Υλικά
- 60 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 200 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα
- 150 γρ. ινδική καρύδα (100 γρ. για το μείγμα σας και 50 γρ. για την επικάλυψη)
Εκτέλεση
- Λιώστε σε μπεν μαρί και σε χαμηλή θερμοκρασία τη λευκή σας σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και ρίξτε μέσα την ινδική καρύδα. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια σφιχτή ζύμη.
- Στη συνέχεια κάντε μικρές μπαλίτσες, ρολάρετέ τα στην ινδική καρύδα που κρατήσατε στην άκρη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για να σφίξουν.