search

#FloraBrunch αυτή την Κυριακή στο Italus

To Χριστουγεννιάτικο brunch του Cool Artisan συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή με την υπέροχη γεύση Flora! Μια ξεχωριστή Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων και την αγαπημένη γεύση του Flora στο Special Xmas μενού! Επίσης με κάθε φωτό από τα πιάτα που ανεβάζεις στο instagram με hashtag #FloraBrunch μπαίνεις στην κλήρωση για μια κουζινομηχανή! Κυριακή απολαμβάνεις brunch, Δευτέρα παραλαμβάνεις κουζινομηχανή!

Χριστουγεννιάτικη μουσική, χαρούμενη ατμόσφαιρα, και ζεστές εορταστικές γεύσεις θα δημιουργήσουν την τέλεια γιορτινή Κυριακή. Έλα να βγάλουμε selfie, να χαλαρώσουμε με γιορτινή μουσική και να ταξιδέψεις με το Italus Polar Express!

Έλα να απολαύσεις Φοκάτσια με FLORA με βούτυρο, γραβιέρα Τήνου, μοσχάρι Δράμας και μανιτάρια, Αλμυρά pancakes με FLORA με βούτυρο, cheddar melt, μπέικον, μανιτάρια και τοματίνια, Κρουασάν βουτύρου με FLORA με βούτυρο, λουκάνικο πράσου, πινακοτύρι και σαλάτα ρόκα – τοματίνια, Πιτσέτα με FLORA με βούτυρο, μορταδέλα με φυστίκι μείγμα τυριών (μοτσαρέλα – πινακωτύρι) και μανιτάρια  και Smoothie bowl σοκολάτας με cookies με FLORA με βούτυρο 

Info:
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
Τηλ.: 21 0951 2341
Facebook: https://www.facebook.com/ItalusKingMythPlace/
Instagram: http://instagram.com/italus_kingmythplace/

 



Cool Artisan