search

ΤΑ ΝΕΑ SIGNATURE ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ CHEF ANDY LAY ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ SASHIMI

Το πολυβραβευμένο ασιατικό εστιατόριο της Αθήνας, το Oozora The House καλωσορίζει το νέο Executive Sushi Chef Andy Lay στην κουζίνα του και μας βάζει σε πειρασμό να δοκιμάσουμε όλα τα sashimi του μενού.

Με οικοδεσπότες του, τον κ. Μανώλη Πλατή, τον κ. Γιάννη Μωραΐτη και τον κ. Γιάννη Μωράκη, το Oozora The House μας προσκαλεί στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι, για να εγκαινιάσουμε τη χειμερινή σεζόν με μια ηχηρή μεταγραφή στην κουζίνα του.

Ο νέος Executive Chef, Andy Lay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushi chef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια Nobu Matsuhisa της Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, αναλαμβάνει με την ομάδα του να απογειώσει την γιαπωνέζικη κουζίνα του Oozora the House, με το μενού του να εστιάζει στην ιαπωνική κουζίνα, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τις τεχνικές.

ΣΟΥΣΙ, OOZORA, ANDY LAY, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΣΕΦΤα νέα signature πιάτα του chef Andy Lay, που δημιούργησε αποκλειστικά για τo χειμερινό μενού του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους. Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! Live Lobster Sashimi, Whole White fish Sashimi, Red Mullet sashimi with chilly jalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του νέου μενού του Oozora.

Φυσικά η ζεστή κουζίνα του εστιατορίου θα συνεχίσει να μας προσφέρει δημιουργίες της ασιατικής κουζίνας, με πιάτα που αγαπήθηκαν πολύ από το Αθηναϊκή κοινό και τους επισκέπτες της πόλης.

Για φέτος το χειμώνα, το Oozora θα λειτουργεί τα μεσημέρια της Κυριακής (από αρχές Νοεμβρίου) στον χώρο του bar club restaurant OMU, που βρίσκεται στον όροφο πάνω από το εστιατόριο. Το concept περιγράφεται από έναν μεγάλο μπουφέ με sushi και ζεστή κουζίνα, αλλά και με πολλές επιλογές για παιδιά, με υπέροχες μουσικές και χαλαρή ατμόσφαιρα.

ΣΟΥΣΙ, OOZORA, ANDY LAY, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟInfo:
Διεύθυνση: Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι
Τηλ.: +30 21 0801 8515
Facebook: www.facebook.com/oozora.restaurant
Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/452601972/oozora/



Cool Artisan