Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή για ζύμη τάρτας με γιαούρτι
Για τη γέµιση:
Υλικά
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γραμ. φέτα κομμένη σε καρέ
- 250 γραμ. τριμμένη γραβιέρα
- 1 αυγό
- 200 γραμμ. γιαούρτι
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά και αφήνουµε το κρεµµύδι να µαραθεί για 8΄-10΄.
- Χτυπάµε τα αυγά µε το γιαούρτι και το γάλα, να ενωθούν.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη γραβιέρα και την χοντροσπασμένη φέτα.
- Αλατοπιπερώνουµε.
- Περιχύνουµε τα υλικά και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε φέτες.
- Καλύπτουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουµε για 35΄, µέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέµα.
- Ξεφορµάρουµε αµέσως µετά το ψήσιµο.