search

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ

COOL ARTISAN, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,

Για άλλη μια χρονιά η Nestlé Professional έλαβε μέρος στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση της HoReCa, όπου για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η ομάδα της καλωσόρισε επαγγελματίες και καταναλωτές στα 2 εντυπωσιακά της περίπτερα.

Για τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης, η Nestlé Chocolate έστησε μια σοκολατερί με πολλές συνταγές ροφημάτων εμπνευσμένες από τη σοκολάτα για κάθε προτίμηση – σκούρα & λευκή, ζεστή & κρύα. Αγαπημένοι συνδυασμοί, όπως σοκολάτα με φυστικοβούτυρο, smarties, μείγμα μαστίχας με αλκοόλ, παγωμένη μαύρη σοκολάτα και σκούρα & λευκή με καραμελωμένα καρύδια, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου. Την παράσταση έκλεψε ο master της σοκολάτας και στενός συνεργάτης της Nestlé Professional, Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μοιράστηκε πρωτότυπες ιδέες για συνταγές ροφημάτων με βάση τα προϊόντα της Nestlé Chocolate, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στους παρευρισκόμενους.

Στοχεύοντας στο να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του ροφήματος, η Nestlé Professional παρουσίασε τις νέες τάσεις του καφέ, της σοκολάτας αλλά και του mixology, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα οι προτάσεις της Nestlé Professional και των brands της, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φιλοξενώντας εκλεκτούς και διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο του περιπτέρου είχε το bar του Buondi Caffè. Η εξειδικευμένη ομάδα των baristi πρόσφερε ιδανικά εσπρέσο τονίζοντας ότι κάθε ποικιλία έχει το δικό της χαρακτήρα και συμβάλλει στην τελική γεύση του χαρμανιού, ικανοποιώντας ξεχωριστές απαιτήσεις. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από παρουσιάσεις και σεμινάρια γευσιγνωσίας για τις νέες τάσεις παρασκευής καφέ φίλτρου (Βrewing) με βασικό πρωταγωνιστή τον Buondi Single Origin Honduras. Την Κυριακή το περίπτερο του Buondi Caffè επισκέφθηκε ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης, όπου μαζί με τον Coffee Expert της Nestlé Professional Γιώργο Μακρόπουλο συνδύασαν μοναδικές δημιουργίες brunch, με τα διαφορετικά γευστικά προφίλ των χαρμανιών του Buondi Caffè σε ένα απόλυτα πετυχημένο Coffee Pairing Session.

Στο bar του Nescafé, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν πρώτοι δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, premium μέλη της οικογένειας του brand: το Nescafé Azera Nitro & το Nescafé Azera Cold Brew. To Nescafé Azera Nitro αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους Arabica & Robusta, ιδανικό για το σύστημα Nitro το οποίο επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο του Nescafé. Το Cold Brew αποτελεί τη νέα τάση στον κρύο καφέ παγκοσμίως. Μέσω της αργής απόσταξης του, ο Nescafé Azera Cold Brew, προσέφερε ένα απόλυτα ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα.

Για τέσσερις ημέρες, οι νέες καινοτομίες και τα εξελιγμένα προϊόντα της Nestlé Professional κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της στον κλάδο της εστίασης.



Cool Artisan