Το νέο χειμερινό μενού του εστιατορίου Olive Garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, ήρθε για να σας συνεπάρει σε ένα ταξίδι γεύσεων και ποιότητας με φόντο την υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά.
Ο executive chef Χρίστος Τζιλήρας, συνδυάζει αριστοτεχνικά επιλογές από εξαιρετικά ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα και δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα με ελληνική-μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, σε ένα μενού που αξίζει να δοκιμάσετε και περιλαμβάνει:
- Φαγκρί σχάρας, βιολογικό φακόρυζο με άγριο σκόρδο και λιαστή τομάτα, ψητά παντζάρια, σάλτσα μοσχολέμονου με φρέσκα μυρωδικά.
- Τραγανά σαλατικά με σταμναγκάθι, ψητά παντζάρια, μανούρι, καρύδια και βινεγκρέτ με πράσινο μήλο.
- Φλωμάρια Λήμνου με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, τσαλαφούτι και μαυροδάφνη.
- Παϊδάκια αρνιού, πουρέ ψητής σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο.
- Μαρουλοσαρμάδες με καβρουμά, ρύζι και άνηθο, φρικασέ με άγρια μανιτάρια και πρόβειο γιαούρτι.
Τα πιάτα του γαστρονομικού καμβά του εστιατορίου συνδυάζονται μοναδικά με τις εξαιρετικές προτάσεις της λίστας κρασιών, αλλά και των άλλων συνοδευτικών ποτών και των signature cocktails, ολοκληρώνοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία απόλαυσης.
Info:
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3326000
Facebook: https://www.facebook.com/titaniahotelathens/