search

Νέα γαστρονομικά ταξίδια από το SIMUL gastronomic situ

Το SIMUL gastronomic situ υποδέχεται τη νέα σεζόν με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες, προσαρμόζοντας το μενού στα διαθέσιμα και πιο εκλεκτά υλικά της εποχής.

Ο σεφ Νίκος Θωμάς και η ομάδα του έχουν επιλέξει καθημερινά αγαπημένα αλλά και λιγότερο γνωστά υλικά δημιουργώντας ένα μενού γεμάτο χρώμα και γεύσεις αναπάντεχα πρωτότυπες, ενώ ο πολύ ταλαντούχος pastry chef Χρήστος Βέργαδος επιμελείται τα γλυκά του SIMUL.

SIMUL, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΞΟΔΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ

SIMUL σημαίνει Μαζί!

Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούν τις γεύσεις βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούν την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

SIMUL, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΞΟΔΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ

Το μενού του SIMUL υπόσχεται να μας στείλει σε γαστρονομικά ταξίδια με carpaccio από ψάρι ημέρας με κινόα, εσπεριδοειδή και βασιλικό, tartare γαρίδας με μύδια τουρσί και ταραμά πάνω σε λαζάνι με μελάνι σουπιάς, μοσχαρίσια ουρά bourguignon με τηγανητά νιόκι, κοχύλια γεμιστά με γαρίδες, μελάνι σουπιάς, κουρκουμά και άγρια χόρτα και πολλά πολλά άλλα ενώ το γαστρονομικό ταξίδι μας θα κλείσει με υπέροχα γλυκά όπως η τάρτα passion fruit, μαρέγκες με ινδοκάρυδο και παγωτό καρύδα, η μους σοκολάτα με μέλι, αλμυρή καραμέλα και honeycomb ή το semifreddo λευκής σοκολάτας με prosecco και μούρα!

SIMUL, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΞΟΔΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ

Info:
Διεύθυνση: Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 7224737
Facebook: https://www.facebook.com/SIMUL-1103455939672235/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/simul_restaurant/



Cool Artisan