Μια πανεύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσεις όλους τους φίλους και καλεσμένους σου αυτά τα Χριστούγεννα. Απλά λιώνεις την κουβερτούρα, βουτάς τα μανταρίνια και πασπαλίζεις με φιστίκι.
Υλικά
- 3 μανταρίνια
- 50 γρ. κουβερτούρα
- 40 γρ. φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα γυάλινο μπολ πάνω από κατσαρόλα με νερό που βράζει, (μπεν μαρί).
- Μεταφέρουμε σε ένα σφηνοπότηρο για ευκολία (και ξαναγεμίζουμε όταν αδειάζει)
- Θρυμματίζουμε το φιστίκι Αιγίνης σε γουδί.
- Καθαρίζουμε τα μανταρίνια και αραδειάζουμε τις φέτες πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Βουτάμε κάθε μανταρίνι μέσα στη σοκολάτα, το ακουμπάμε στη λαδόκολλα και το πασπαλίζουμε με το θρυμματισμένο φιστίκι