Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή, μόνο με 3 υλικά, για τα πιο γευστικά μπισκότα παρμεζάνας που έχεις δοκιμάσει ποτέ!
Υλικά
- 200 γρ. βούτυρο χωρίς αλάτι, μαλακό
- 2 φλυτζ. παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο
- 1 3/4 φλυτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε με το ηλεκτρικό μίξερ χειρός το βούτυρο με την παρμεζάνα και το αλεύρι σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μία σκληρή ζύμη.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 κομμάτια. Έπειτα το κάθε κομμάτι το πλάθουμε σε σχήμα κορμού με διάμετρο 6εκ. Τεμαχίζουμε τους κορμούς σε φέτες και τοποθετούμε τα μπισκότα σε αντικολλητικά φύλλα.
- Ψήνουμε για 18 λεπτά, ή μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως.