Θα εντυπωσιάσεις με ελάχιστα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο!
Originaly Published: provocateur.gr
Υλικά
- 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 150 γρ. γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι
Εκτέλεση
- Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γάλα και βάζουμε το μπολ πάνω από νερό που βράζει.
- Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα λείο.
- Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι (ή σε ένα τσέρκι) και αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι έξτρα υλικό για γεύση.
- Διακοσμούμε όπως θέλουμε (κακάο, χρωματιστή τρούφα, φρούτα εποχή ή ό,τι άλλο έχουμε στο ψυγείοv).
- Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 2 ώρες πριν τη σερβίρουμε.