Ο βραβευμένος Σεφ Γιάννης Λιόκας αναλαμβάνει την κουζίνα του εστιατορίου Φάρμα Μπράλου στο Κολωνάκι, αλλά και την επιμέλεια των προϊόντων που θα παράγονται για αυτό στις εγκαταστάσεις της Φάρμας Μπράλου στη Φθιώτιδα.
Η φιλοσοφία του εστιατορίου που υπακούει στο motto “From Farm to Table”, ενισχύεται δυναμικά, με την πλειοψηφία των προϊόντων να παράγονται στη Φάρμα, ενώ τα υπόλοιπα θα προμηθεύονται από παραγωγούς της γύρω περιοχής. Το εστιατόριο θα ανοίξει για το κοινό στις αρχές Οκτωβρίου 2018.
Το ύφος της κουζίνας είναι «Ελληνική δημιουργική», μέσα από μια προσωπική, βιωματική προσέγγιση του φαγητού, που πηγάζει από την ορεσίβια καταγωγή του Σεφ Γιάννη Λιόκα αλλά και την ορεινή τοποθεσία της Φάρμας, που αγκαλιάζεται από τα βουνά της Φθιώτιδας.
Στην Φάρμα Μπράλου εκτρέφονται ζώα ελευθέρας βοσκής από Ελληνικές και ξένες ράτσες, βοοειδών, χοιρινών, αμνοεριφίων και πουλερικών, καθώς επίσης εκεί παράγονται και οι ζωοτροφές τους. Στα εύφορα χωράφια της φυτεύονται ακόμη οπωροκηπευτικά, από ντόπιες ποικιλίες, σιτηρά, κ.α. Πλούσια φρουτόδεντρα παράγουν εποχικά φρούτα, ενώ μια έκταση της Φάρμας φυτεύεται με αρωματικά βότανα.
Υπό την επιμέλεια του Σεφ Γιάννη Λιόκα και με τη συνεργασία κτηνιάτρων και γεωπόνων, θα παράγεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι, ενώ πολλά από αυτά θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Φάρμας στην Κηφισιά (Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη), το Κολωνάκι (Μηλιώνη 9), αλλά και στο νέο κατάστημα της Φιλοθέης (Θράκης 2 & Καποδιστρίου), που μόλις άνοιξε. Στο κατάστημα της Κηφισιάς θα συνεχίσει να παρασκευάζεται ζεστό φαγητό (take away), επίσης σε επιμέλεια και συνταγές του νέου Σεφ.
Info:
Διεύθυνση: Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 36 45 050
Facebook: https://www.facebook.com/farmabralou2017/
Instagram: https://www.instagram.com/farmabralou/