search

ΕΞΩΜΕΡΙΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

DSC_n3087

Η αγάπη μου για την Τήνο εξελίσσεται σε κάθε επίσκεψη. Σε κάθε ταξίδι, μου ξεδιπλώνει και ένα ακόμα κομμάτι της, μια νέα γωνιά, μια νέα γεύση. Η Έξω Μεριά είναι σκαρφαλωμένη στο δρόμο κάτω από τα Υστέρνια, να θωρεί μέχρι τη Σύρο, επιβλέποντας την πλαγιά που καταλήγει στον όρμο Υστερνίων. Eίναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί για καφέ ως αργά το βράδυ για cocktail, προσφέρει φαγητό όλη μέρα, με highlight το brunch ως αργά το απόγευμα. Ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αν ανήκεις στους ξενύχτηδες ταξιδιώτες που δεν αγαπούν το πρωινό ξύπνημα.

Η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις τη θέα είναι όμως το πρωί για να απολαύσεις και το πρωινό που φτιάχει με τόσο μεράκι (και τηνιακές λιχουδιές) η ομάδα της ΈξωΜεριάς.

Διάβασε Ακόμα

Αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις καπίρα (δηλαδή φέτες ψωμιού ψημένες, πασπαλισμένες με ρίγανη-αλάτι και βουτηγμένες σε καλό ελαιόλαδο) με αρωματικό γιαούρτι, χόρτα, πανσέτα και αυγό ποσέ (6,50 ευρώ), χούμους με τσάτνεϊ κάπαρης (5,5 ευρώ), κοπανιστή με καραμελωμένα κρεμμύδια και πράσινο μήλο (5,5 ευρώ) και στριφτάρια με λεμονάτη κρέμα κολοκυθάκι και ρόκα (8 ευρώ)

 

 

Cool Artisan Eats:

DSC_3046

Καγιανά με αβοκάντο, σύγκλινο και μαϊντανό (8 ευρώ)
DSC_3048

Φέτα σε τραγανή κρούστα με βύσσινο και φυστίκι αιγίνης (6 ευρώ)

DSC_3051

Χορτόπιτα σε μπαστούνι (7 ευρώ)

Info:
Έξω Μεριά: http://www.exomeria.com/
Tηλ.: 2283 0 31552
FACEBOOK: https://www.facebook.com/exomeria/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/exomeria/



Cool Artisan