search

Έρευνα αγοράς: Οι καλύτεροι αποχυμωτές για τα smoothie σου

Είναι από τις συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου. Ναι, ο αποχυμωτής είναι απαραίτητος. Και αυτό, γιατί μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να ετοιμάσεις το χυμό σου, όπως ακριβώς τον θέλεις, χωρίς να κουραστείς στιγμή. Σήμερα, σου έχω συγκεντρώσει 10 αποχυμωτές, ιδανικούς για πρωινά smoothies, που, μεταξύ άλλων, θα δώσουν και στυλ στην κουζίνα σου.

BLACK & DECKER JUICE EXTRACTOR BXJE600E

Αυτός ο στιλάτος αποχυμωτής θα πολτοποιήσει τα φρούτα σου σε χυμό στη στιγμή. Γρήγορος, με ειδικό κουμπί επιλογής ταχύτητας, αποδοτικός και ιδιαίτερα κοφτερός, θα λιώσει ακόμα και το πιο σκληρό φρούτο.

Τιμή: 49,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

IZZY 223038 Μπλέντερ και Αποχυμωτής 2 Σε 1 Fresh Bar 700

Αυτός ο αποχυμωτής διαθέτει ταχύτητες. Μία για τα πιο ανθεκτικά φρούτα και λαχανικά και μία για τα πιο μαλακά, που και αυτά θέλουν την προσοχή τους, για να μην χάσουν το χυμό τους, πριν καν ενσωματωθούν στο τελικό μείγμα. Με μέγιστη ισχύ τα 700W, ο συγκεκριμένος αποχυμωτής θα γεμίσει το γυάλινο δοχείο του πολύ γρήγορα.

Τιμή: 69,01€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

SENCOR SSJ 4070 SL

Υπάρχει κάτι καλύτερο για να ξεκινήσεις την ημέρα σου από ένα φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό φρούτων και λαχανικών; Διάλεξε τα φρούτα που προτιμάς, τα λαχανικά που προτιμάς και θα απολαύσεις τον τέλειο χυμό χάρη στον εξαιρετικής αποτελεσματικότητας αποχυμωτή SENCOR SSJ 4070SL. Διαθέτει μοτέρ 400W με χαμηλή ταχύτητα 60 στροφών, καθώς και δυνατότητα αυτόματου διαχωρισμού χυμού-πολτού. Ο αποχυμωτής SENCOR SSJ 4070SL εξοπλίζεται με σύστημα αυτόματου διαχωρισμού πολτού-χυμού και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται κανάτα 0,8 λίτρων για τον χυμό, καθώς και δοχείο για τον πολτό επίσης χωρητικότητα 0,8 λίτρων.

Τιμή: 109,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

BLACK & DECKER SLOW JUICER BXJE200E

Βάζεις τα φρούτα στο σωλήνα, προσθέτεις μέχρι να γεμίσει και σταδιακά ο αποχυμωτής πολτοποιεί τα φρούτα και τα λαχανικά σου ένα – ένα. Το δοχείο χυμού χωράει μέχρι 600ml και ο χυμός του είναι πάντα φρέσκος και υγιεινός.

Τιμή: 99,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

PHILIPS HR1855/70

Ο συγκεκριμένος αποχυμωτής διαθέτει εύκολο έλεγχο του πολτού με see-through ειδικό δοχείο και γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων. Παράλληλα, δεν απαιτείται προηγούμενη κοπή, χάρη στο σωλήνα τροφοδοσίας XL (75 mm). Απλός, κομψός και εύκολος στη χρήση.

Τιμή: 139,99€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

BEPER 90.309 Ηλεκτρικός Αποχυμωτής 350Watt

Ο συγκεκριμένος αποχυμωτής διαθέτει υψηλή ισχύ, ωραίο σχήμα και αποδοτικό κόφτη για να δημιουργείς το χυμό, όπως εσύ τον θέλεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι από πάνω του για πάρα πολύ. Θα σου λύσει τα χέρια!

Τιμή: 42,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

Beper 90.424 Ηλεκτρικός Αποχυμωτής XXL 800W

Πανεύκολος στη χρήση, θα βγάλει όλον τον χυμό γρήγορα και θα απορρίψει μόνος του τον πολτό στο ειδικό δοχείο. Έτσι, σου δίνει χωρίς κόπο το 100% του χυμού του φρούτου/λαχανικού διατηρώντας όλη τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες.  Φτιάξε χυμούς με τους αγαπημένους σου συνδυασμούς υλικών και ετοιμάσου να υποδεχτείς στο σπίτι τη ζωντάνια της φύσης στα καλύτερά της.

Τιμή: 89,40€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

JURO-PRO Passion

Με δύο επίπεδα λειτουργίας για να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς χυμούς, διαθέτει δοχείο χωρητικότητας 1 l και μέγιστη ισχύ 800 W για να ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Με δοχείο χυμού αλλά και πολτού, καθώς επίσης και τεχνολογία αργής εκκίνησης, είναι ό,τι χρειάζεται η σύγχρονη κουζίνα. Σε κόκκινο, δυναμικό χρώμα, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο (σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 3,6 kg, αποθηκεύεται εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) και καθαρίζεται ακόμα πιο εύκολα.

Τιμή: 89,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

Esperenza Ηλεκτρικός Αποχυμωτής Slow Juicer Mela 150w Φρούτων Και Λαχανικών Με Βρυσάκι

O Esperanza Slow Juicer Mela λειτουργεί με Τεχνολογία Πρεσσαρίσματος (αργής συμπίεσης) για να έχεις περισσότερο χυμό από ωμά φρούτα, λαχανικά κ.α. Ο χυμός διατηρεί όλες τις θρεπτικές ουσίες του, καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά δεν τεμαχίζονται με τις λεπίδες. Λειτουργεί με αργή ταχύτητα περιστροφής 60 rpm και ισχύ 150 Watt. Διαθέτει πολύ μεγάλο σωλήνα τροφοδοσίας 75mm, ώστε να μην χρειάζεται να κόβεις τα φρούτα και τα λαχανικά, όπως μήλα, καρότα κλπ.

Τιμή: 74,95€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

Ηλεκτρικός Αποχυμωτής Comelec Ex1601 160w Πορτοκαλί Ανοξείδωτο Ατσάλι

Βάζεις τα φρούτα στο σωλήνα, προσθέτεις μέχρι να γεμίσει και σταδιακά ο αποχυμωτής πολτοποιεί τα φρούτα και τα λαχανικά σου ένα – ένα. Το δοχείο χυμού χωράει μέχρι 500ml και ο χυμός του είναι πάντα φρέσκος και υγιεινός.

Τιμή: 51,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώCool Artisan