search

Έρευνα Αγοράς: Οι καλύτερες σκούπες ρομπότ που θα κάνουν το καθάρισμα, παιχνίδι

Οι σκούπες ρομπότ είναι πλέον η νούμερο ένα λύση για το καθαρισμό του σπιτιού. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει αυτή την έξυπνη συσκευή που πραγματικά, σου λύνει τα χέρια. Επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες σκούπες ρομπότ που κυκλοφορούν και στις παρουσιάζουμε.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black 

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P είναι η σκούπα-ρομπότ που προσφέρει 3 λειτουργίες καθαρισμού: ηλεκτρικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα και συνδυασμό των δύο, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το πάτωμά σου.

Τιμή: από 499€, τώρα 299€

 Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

i-Robot Roomba Combo R1138

i-Robot Roomba Combo R1138 

Καθαρά, φρεσκαρισμένα δάπεδα, κάθε μέρα με τη ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα Roomba Combo r1138 της iRobot. Απομακρύνει σκόνη, ρύπους και υπολείμματα από σκληρά δάπεδα και χαλιά, χάρη στη βούρτσα σχήματος V και την πανίσχυρη αναρρόφηση της. Επιπλέον, οι πλευρικές βούρτσες σκουπίσματος των άκρων απομακρύνουν τη βρωμιά από τοίχους και γωνίες, ενώ το σύστημα σφουγγαρίσματος χρησιμοποιεί ένα πανί με μικροΐνες και ειδική ραβδωτή υφή για να προσαρμόσεις τη μέθοδο καθαρισμού με τρία επίπεδα!

Τιμή: από 399€, τώρα 244€

 Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

i-Robot Braava Jet 240

i-Robot Braava Jet 240 

Ο iRobot Braava Jet 240 είναι ο κατάλληλος καθαριστής δαπέδου ρομπότ για γρήγορο σκούπισμα και σφουγγάρισμα όλων των δαπέδων ή μόνο σκούπισμα. Κατάλληλος για κουζίνες, μπάνια και άλλες περιοχές του σπιτιού.

 Τιμή:  από 249€, τώρα 173.90€

 Θα το βρεις με  ένα κλικ εδώ

i-Robot Braava 390 Turbo

i-Robot Braava 390 Turbo 

Η ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα iRobot Braava 390 Turbo είναι πολύ αθόρυβη, δεν ενοχλεί κανέναν, ενώ κάνει εξαιρετική δουλειά. Δύο τρόποι καθαρισμού, σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια μικροΐνών, επιτρέπουν να σκουπιστούν και να σφουγγαριστούν όλα τα είδη δαπέδων.

 Τιμή: από 359€, τώρα 250.90€

 Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

i-Robot Roomba i7

i-Robot Roomba i7 

Σκούπα ρομπότ iRobot Roomba i7 για όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών, κατάλληλη για τρίχες κατοικίδιων και καθάρισμα απεριόριστης επιφάνειας, αφού φορτίζεται μόνη της όταν πρέπει.

 Τιμή: από 799€, τώρα 579€

 Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 

Η νέα ρομποτική σκούπα της Xiaomi προσφέρει μεγάλη ισχύ αναρρόφησης για να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις το σπίτι χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ. Με μειωμένες διαστάσεις, χωράει κάτω από τα έπιπλα για να μην μένει καμία γωνία ακαθάριστη. Έλεγξε τη λειτουργία και προγραμμάτισε το καθάρισμα εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Mi Home.

Τιμή: από 249€, τώρα 199€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

product?.sku?.displayName

Σκούπα Ρομπότ Sencor SRV 8250BK

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Sencor SRV 8250BK με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει μπροστινό αισθητήρα με υπέρυθρες, για την αποφυγή συγκρούσεων, λειτουργία πολύ χαμηλού θορύβου, είναι κατάλληλη για κατοικίδια και μοτέρ BLDC για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τιμή: 539€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

product?.sku?.displayName

Σκούπα Ρομπότ HOOVER H-GO320H 011

Μπορείτε να ξενοιάσετε πλέον από το σκούπισμα και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Hoover, με χρόνια εμπειρίας στις σκούπες, φροντίζει ο χώρος σας να είναι πιο καθαρός από ποτέ χωρίς να κάνετε κάτι, παρά να ενεργοποιήσετε τη σκούπα ρομπότ H-GO 300 HYDRO.

 Τιμή: από 299€, τώρα 178.99€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

product?.sku?.displayName

SAMSUNG VR05R5050WK Σκούπα Ρομπότ με WiFi

Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο με σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα! Το Σύστημα καθαρισμού σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος 2 ΣΕ 1 αιχμαλωτίζει τη σκόνη και τη βρωμιά και σφουγγαρίζει το πάτωμα για αποτελεσματικό καθάρισμα. Η δεξαμενή νερού ανιχνεύει εάν έχει τοποθετηθεί ένα εξάρτημα σφουγγαρίσματος, ενεργοποιεί τη σκούπα και ρυθμίζει την ποσότητα νερού αυτόματα.

Τιμή: από 339€, τώρα 199€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ VILEDA VR 102

Το Vileda ρομπότ VR102 είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα καθαρίσει για εσάς το χώρο σας, επιλέγοντας ένα από τα 3 προγράμματα λειτουργίας: ζιγκ-ζαγκ, σπιράλ, αυτόματο. Διαθέτει XL εγκοπή αναρρόφησης και κάδο συλλογής απορριμμάτων με σύστημα διπλού φίλτρου και χωρητικότητα 500ml. Μπορεί εύκολα να καθαρίσει ακόμα και κάτω από έπιπλα καθώς έχει ύψος μόλις 8εκ. Για μεγαλύτερη άνεση μπορείτε να θέσετε το ρομπότ σε λειτουργία σίγασης. Το Vileda ρομπότ VR102 είναι ιδανικό για όλους τους τύπους πατώματος καθώς και για χαλιά με χαμηλό πέλος. Διαθέτει προστατευτικά χτυπημάτων για να προστατεύει τα έπιπλα σε περίπτωση επαφής.

Τιμή: από 189€, τώρα 149€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

Zilan Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ ZLN3500

Το ενισχυμένο σύστημα βουρτσών της καθαρίζει δίχως συμβιβασμούς. Περιηγείται με άνεση στο χώρο φροντίζοντας να σκουπίσει ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το φίλτρο HEPA, που περιλαμβάνει η ηλεκτρική σκούπα, έχει πάρα πολύ καλή απόδοση, συγκρατώντας σχεδόν όλα τα μικροσωματίδια που βρίσκονται στον αέρα όπως σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια. Σε αντίθεση με τα άλλα φίλτρα, το μεγάλο πλεονέκτημα των φίλτρων HEPA είναι ότι συγκρατούν διάφορα αλλεργιογόνα σωματίδια κι έτσι δεν επανέρχονται αυτά στην ατμόσφαιρα.

 Τιμή: από 199.90€, τώρα 129.95€

Θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ

Διάβασε επίσης:Cool Artisan