search

Έρευνα αγοράς: Οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες για να φρεσκάρεις τα χαλιά σου

Είναι χειμώνας, κάτι που σημαίνει ότι το σπίτι μας έχει «φορέσει» τα ζεστά του και το δάπεδο το χαλί του. Επίσης, είμαστε σπίτι κάτι που συνεπάγεται ότι οι πιθανότητες το χαλί σου να λερωθεί είναι πάρα πολλές. Τόσο που χρειάζεσαι την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα, για να απομακρύνεις σκόνη και οτιδήποτε περιττό. Σου βρήκα τις καλύτερες!

Herenthal Ηλεκτρική σκούπα Multi-Cyclone 2L

Ξεχάστε τις σακούλες, και τις δύσχρηστες, θορυβώδεις σκούπες. Η εξαιρετικά αποδοτική σκούπα της Herenthal είναι εδώ για να εξαφανίσει όλη τη σκόνη και τη βρωμιά πανεύκολα, με ένα πέρασμα. Το καινοτόμο σύστημα multi-cyclone, που διαθέτει, αξιοποιώντας τη φυγόκεντρο δύναμη διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια φίλτρου παρά μόνο τη χρήση κυλίνδρων και σπειροειδών διαδρόμων. Έτσι δε μειώνεται η απόδοση της σκούπας με την αναρρόφηση περισσότερης σκόνης.

Τιμή: 49,90€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Zilan Ηλεκτρική σκούπα κυκλωνικής τεχνολογίας 800W

Η Zilan γνωρίζει καλά τον τρόπο να αναβαθμίσει τις συνήθειες καθαρισμού στο σπίτι σας έχοντας την απόλυτη τεχνογνωσία στο χώρο. Η Ηλεκτρική Σκούπα κυκλωνικής τεχνολογίας ZLN1082 είναι ένα εύχρηστο και εξαιρετικά αποδοτικό εργαλείο με μέγιστη ισχύ 1400W που θα κάνει κάθε πάτωμα και επιφάνεια να λάμπει από καθαριότητα. Διαθέτει ισχυρό σύστημα διπλού φιλτραρίσματος.

Τιμή: 69,90€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Herzberg Ηλεκτρική σκούπα

Η Ηλεκτρική σκούπα HG-8021 είναι εξοπλισμένη με διπλή λειτουργία: αναρρόφηση και φυσητήρας. Γλιτώστε από το δύσκολο καθαρισμό στάχτης από το τζάκι και τη σόμπα σας. Με ένα μόνο πέρασμα η Ηλεκτρική σκούπα HG-8021 θα απομακρύνει τη σκόνη, τη στάχτη, τα πριονίδια και τα ροκανίδια από κάθε μέρος. Καθαρίστε το τζάκι ή τον κήπο από τα ενοχλητικά φύλλα εύκολα και γρήγορα και απολαύστε το μπάρμπεκιου με την παρέα σας χωρίς να σας αγχώνει ο καθαρισμός μετά.

Τιμή: 59,95€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Total Ηλεκτρική Σκούπα Ξηρής 2.000W

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει ισχυρή απορροφητικότητα, μεγάλη ισχύ και υπόσχεται να εξαφανίσει κάθε σημάδι σκόνης από το χαλί ή την επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις. Το έντονο χρώμα της θα δώσει παιχνιδιάρικη νότα στην όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία.

Τιμή: 89,90€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Ηλεκτρική Σκούπα Bosch BZGL2A312 – Γαλάζιο

Η σκούπα Bosch BZGL2A312 αποδεικνύει ότι μία σκούπα δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη για να είναι αποτελεσματική!! Θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις αποτελεσματικά όλους τους χώρους του σπιτιού. Σου εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας ενώ η συνολικής ισχύς είναι στα 2400 Watt. Η σακούλα είναι μεγάλη, ώστε να κάνεις για λιγότερες αλλαγές ενώ επίσης ενσωματώνει φίλτρο υγιεινής, το οποίο μπορεί και αποτρέπει όλα τα μικροσωματίδια του αέρα, να επιστρέψουν στο περιβάλλον του δωματίου.

Τιμή: 115,00€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Ηλεκτρική Σκούπα First Austria

Αυτή η σκούπα λειτουργεί χωρίς σακούλα, κάτι που της επιτρέπει να συλλέγει ταχύτατα τα απορρίμματα και τη σκόνη που καθόλου δεν θες να βρίσκεται στις επιφάνειες σου. Με αυτή την ηλεκτρική σκούπα με το έντονο χρώμα θα τα καταφέρεις!

Τιμή: 69,90€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Ηλεκτρική Σκούπα Turbotronic 900W Μαύρο Πράσινο

Με ισχύ 900W-1400W maximum, είναι ένας ιδανικός σύντροφος καθαρισμού για το σπίτι και όχι μόνο. Με μεγάλες ρόδες για εύκολη μετακίνηση. Οι ρόδες διαθέτουν λάστιχο για να μην κάνουν ζημιά στα πατώματα. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται επιπλέον εξαρτήματα για μικρά ή δύσκολα σημεία. Το Ισχυρό Φίλτρο HEPA είναι αφαιρούμενο και πλενόμενο.

Τιμή: 74,90€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Σκούπα Ηλεκτρική IZZY

Η ηλεκτρική σκούπα με σακούλα X14Q Milano από την Izzy διαθέτει δυνατό κινητήρα 600W, μεταλλικό τηλεσκοπικό σωλήνα, αυτόματο τύλιγμα καλωδίου και πέλμα ιδανικό για όλες τις επιφάνειες. Ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης που έχει στη διάθεση της εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνει σκόνη εκτός.

Τιμή: 65,65€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Σκούπα Υγρών Στερεών Ηλεκτρική 30lt

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα σου γεμίζει το μάτι, αλλά και σου καθαρίζει το σπίτι. Με ισχύ που ξεπερνά τα 1500W και ανοξείδωτο κάδο 30lt δεν υπάρχει σκουπιδάκι που δεν θα απορροφηθεί με επιτυχία.

Τιμή: 75,15€

Θα την βρεις με ένα κλικ εδώCool Artisan