search

DIVANI APOLLON PALACA & THALASSO: ΖΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Cover1_YogaDivaniApollonPalace

Βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα Spa της Ευρώπης, το Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτελεί μια όαση ευεξίας. Ένας ξεχωριστός κόσμος αναζωογόνησης προσκαλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει την καλύτερη πλευρά του εαυτού του, προετοιμάζοντας ιδανικά το σώμα του ενόψει καλοκαιρού.

Το Divani Athens Spa & Thalasso, βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της φιλοσοφίας του στα καινοτόμα προγράμματα #DivineYou και προσφέρει τις λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την συνολική αντιμετώπιση του στόχου που επιθυμεί να κατακτήσει.

#DivineYou: Βγάλτε προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό σας

Με βάση την μοναδική τοποθεσία του Divani Apollon Palace & Thalasso δίπλα στη θάλασσα του Σαρωνικού, η εξειδικευμένη ομάδα του υπερσύγχρονου κέντρου ευεξίας του ξενοδοχείου, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα προγράμματα #DivineYou. Μελετώντας τον μοντέρνο τρόπο ζωής, προέκυψε η ανάγκη για πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα που βοηθούν τον επισκέπτη να δει τον εαυτό του και τις συνήθειές του μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

Ανάλογα με τον στόχο του, είτε αφορά σε αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, απομάκρυνση του στρες ή αναζωογόνηση, η προσέγγιση βρίσκεται στη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος. Τα προγράμματα #DivineYou έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνουν tailor made διατροφικά προγράμματα, σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, training sessions και σπα θεραπείες,  με ειδικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη. Η επιστημονική γνώση από το έμπειρο προσωπικό, δίνει αξία στη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη και τον βοηθά να κατακτήσει τον στόχο του υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής και αντανακλώντας τον προς τα έξω.

Cover2_Nutrition_DivaniApollonPalace

Η διατροφή δεν ήταν ποτέ τόσο νόστιμη

Θέτοντας σε προτεραιότητα τον παράγοντα της ισορροπημένης και σωστής διατροφής, το Divani Athens Spa & Thalasso πρωτοπορεί, φέρνοντας σε συνεργασία τον διατροφολόγο και τον σεφ του ξενοδοχείου. Με απόλυτο στόχο την απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο και χωρίς να στερείται ο επισκέπτης σε γεύση και ποιότητα, το εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα συνδυάζει την επιστημονική τεχνογνωσία του διατροφολόγου και την γαστρονομική υπεροχή του σεφ του ξενοδοχείου. Οι πιο πρόσφατες τάσεις στην υγιεινή διατροφή και η στροφή προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής συναντούν την εξέλιξη στην γαστρονομία με μοναδικό σκοπό την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών με τον πιο γευστικό τρόπο.

Technology_Divani Athens Spa & Thalasso Center - Spa 6

Κατακτώντας την πιο fit πλευρά σας με άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό

Πάντα πιστοί στη φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την κατάκτηση ενός ανάλαφρου εαυτού μακριά από το στρες και την τοξική καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Το Divani Athens Spa & Thalasso με την πιστοποίηση και την εγγύηση της Symmetria, μια από τις καλύτερες κλινικές ομορφιάς στην Ευρώπη, διαθέτει τις επιστημονικές μεθόδους HYPOXI, VACUNAUT, VELASHAPE, XERO-Lipo & LPG, που με ταχύτητα και ασφάλεια έχουν ως αποτέλεσμα την υγιεινή απώλεια λίπους.  Οι συγκεκριμένες μέθοδοι, επιτυγχάνουν απώλεια πόντων τοπικά, λείανση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και βελτίωση της υφής του δέρματος.

Rejuvenation_Divani Apollon Spa9

Αποφορτιστείτε σε χρόνο μηδέν

Η στρεσογόνος καθημερινότητα όλων μας, αποτελεί εμπόδιο στην γρήγορη και ομαλή απώλεια βάρους. Τα προγράμματα #DivineYou δίνουν την λύση στον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει γρήγορα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας τον μεταβολισμό του &διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την απώλεια κιλών. Ένας πολυδιάστατος συνδυασμός θεραπειών σπα, διατροφής, training sessions, επισκέψεων στην πισίνα θαλασσοθεραπείας &μαθημάτων Yoga, που εφαρμόζονται στα ειδικά προγράμματα #DivineYou, λειτουργoύν άμεσα και συνεργατικά στον οργανισμό προσφέροντάς του σωματική αλλά και ψυχική ανάταση.

Όταν η ομορφιά συναντά την πολυτέλεια και την άνεση

Η μαγευτική τοποθεσία του Divani Apollon Palace & Thalasso δεν θα μπορούσε παρά να είναι η καταλληλότερη τοποθεσία για τη διαμονή του επισκέπτη καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος #DivineYou. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου θα αποτελέσουν πολυτελή ησυχαστήρια για συγκέντρωση και στιγμές ιδιωτικότητας υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνολική προσπάθεια για απώλεια βάρους. Στο ξεχωριστό αυτό περιβάλλον με απέραντη θέα στη θάλασσα, ο επισκέπτης οραματίζεται έναν καλύτερο εαυτό επιτυγχάνοντας ακόμα πιο γρήγορα τον στόχο του.

All sea view suite

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας  60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Thalassotherapy Pool_Divani Apollon Spa5

Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Info:
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, Αθήνα
Τηλ.: 21 0891 1100
Facebook: https://www.facebook.com/divani.apollon/
Instagram: https://www.instagram.com/divaniapollonthalasso/Cool Artisan