Το αφιέρωμα στις καλοκαιρινές τάρτες συνεχίζεται με μια super απολαυστική τάρτα που δροσίζεται με πιπεριές και τοματίνια. ισορροπεί με φιλέτο πράσινης ελιάς και ολοκληρώνεται με λεπτοκομένο απάκι κοτόπουλο.
Διάβασε επίσης
Υλικά
- 1 δόση φύλλο τάρτας όπως μπορείς να δεις τη συνταγή με ένα κλικ εδώ
- 300 γρ φέτα τριμμένη
- 200 γρ γιαούρτι
- 100 γρ ανθότυρο
- 1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 100 γρ απάκι κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 6 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 50 γρ φιλέτο ελιάς
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κάνουμε τυφλό ψήσιμο στην τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ
- Σε ένα με γάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τοματίνια και το μισό κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε την τάρτα με τα τοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
- Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε