Τα ζυμαρικά είναι πλέον ένα υλικό φουλ στην πρωτεΐνη. Τα Melissa High Protein αλλάζουν όσα ξέραμε για τα πιάτα με ζυμαρικά. Πλέον μιλάμε για 22g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100g προϊόντος, δηλαδή +83% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά Με νέα ενισχυμένη συνταγή, με πρωτεΐνη βρώμης, και σιμιγδάλι σκληρού σιταριού μας δίνουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Υλικά
- 200 γρ. τυρί κότατζ
- 4 αυγά
- 200 ml γάλα
- 500 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο με χαμηλά λιπάρά
- 200 γρ. πέννες Melissa High Protein
- 500 γρ. μανιτάρια τύπου σαμπινιόν
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το cottage με τα αυγά και το γάλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα
- Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί κι ανακατεύουμε.
- Βράζουμε τις πέννες Melissa High Protein σε άφθονα αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
- Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Βάζουμε στο ταψί μας το μίγμα των τυριών, τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 50-60 λεπτά.
- Τα τελευταία 5 λεπτά, βγάζουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο τυρί στην επιφάνεια και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε ζεστό.