search

Σουφλέ ζυμαρικών με μανιτάρια φουλ στην πρωτεΐνη

Τα ζυμαρικά είναι πλέον ένα υλικό φουλ στην πρωτεΐνη. Τα Melissa High Protein αλλάζουν όσα ξέραμε για τα πιάτα με ζυμαρικά. Πλέον μιλάμε για 22g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100g προϊόντος, δηλαδή +83% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά Με νέα ενισχυμένη συνταγή, με πρωτεΐνη βρώμης, και σιμιγδάλι σκληρού σιταριού μας δίνουν  υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

 



Υλικά

  • 200 γρ. τυρί κότατζ
  • 4 αυγά
  • 200 ml γάλα
  • 500 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο με χαμηλά λιπάρά
  • 200 γρ. πέννες Melissa High Protein
  • 500 γρ. μανιτάρια τύπου σαμπινιόν
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μπλέντερ το cottage με τα αυγά και το γάλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα
  • Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί κι ανακατεύουμε.
  • Βράζουμε τις πέννες Melissa High Protein σε άφθονα αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
  • Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
  • Βάζουμε στο ταψί μας το μίγμα των τυριών, τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια.
  • Ανακατεύουμε καλά.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 50-60 λεπτά.
  • Τα τελευταία 5 λεπτά, βγάζουμε από το φούρνο, προσθέτουμε λίγο τυρί στην επιφάνεια και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Σερβίρουμε ζεστό.
Cool Artisan