Αυτή η συνταγή έχει υπεδυνάμεις! Είναι υπερβολικά απλή αλλά το αποτέλεσμα είναι super μαλακά μπισκότα που λιώνουν στο στόμα!
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε και ανακατεύουμε 200 γρ σοκολάτα με το βούτυρο μέχρι να έχουμε ένα γυαλιστερό και λείο μείγμα!
- Στο μπολ του μίξερ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τα χτυπάμε για 5 έως 8 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το λιωμένο μίγμα σοκολάτας-βουτύρου, και χτυπάμε για περίπου 1 λεπτό σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα
- Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 1 ώρα.
- Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουτάλι, βάζουμε ζύμη για 8 cookies σε κάθε ταψί και από πάνω βάζουμε τα κομάτια της σοκολάτας που δεν χρησιμοποιήσαμε
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Ψήνουμε για 8 έως 10 λεπτά
- Tα μπισκότα διατηρούνται σε ένα αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου για μέχρι 5 ημέρες.